| Vjera | |
|
+19Wery Vil-Drakon Pear of Anguish bloodykisses The Bard rIdIkul CroCarp Rusty Mader The Faker Arda dirty lady Acrodyn Arbiter of Change headoneast MorgotH medusa rock devil Jerry Kalma 23 posters |
|
Vjerujete li u Boga? | Yup | | 53% | [ 10 ] | Jok | | 47% | [ 9 ] |
| Ukupno glasova : 19 | | Poll closed |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Vjera pon svi 14, 2007 11:00 pm | |
| - Kalma je napisao/la:
- Koje ste vjere? Vjerujete li u Boga i Isusa? Što mislite o tvrdnji da je Bog stvorio svijet? I kakvo vam je mišljenje o vjeri u nekoga...
ja osobno vjerujem...možda to nije točno onako kako govori crkva, i briga me kako je...ali vjerujem da postoji nešto dobro (kao Bog) i zlo (kao Sotona npr.) ... Bog stvorio svijet? hmmm... neznam i neću znat ... I nije mi uopće toliko važno biti neki vjernik ić u crkvu i tako, već to primjeniti u životu...u svakom slučaju može biti samo dobro, nikako loše.... | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Vjera pon svi 14, 2007 11:37 pm | |
| Za boga i crkvu je sve previše napuhnuto.Pol toga nije niš istina a manji dio vjerovatno je.Osobno ne vjerujem u boga i ne idem u crkvu
Zadnja promjena: ; pon svi 14, 2007 11:41 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
Broj postova : 550 Age : 36 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Vjera pon svi 14, 2007 11:40 pm | |
| ne vjerujem...religije samo skupljaju novac i tupe uvjek po istom...iskreno mi se gade | |
|
| |
Wery Fresh Meat
Broj postova : 27 Age : 33 Lokacija : Petrinja Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Vjera pon svi 14, 2007 11:47 pm | |
| Ateist al nešt me privlaci modernom sotonizmu | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Vjera uto svi 15, 2007 3:31 pm | |
| Hehe... anketa je 50% 50% | |
|
| |
Arda Fresh Meat
Broj postova : 108 Age : 33 Lokacija : Somwhere Far Beyond Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Vjera uto svi 15, 2007 4:18 pm | |
| - Mader The Faker je napisao/la:
- zakljucak --> krizma je dogadjaj na kojem moras sutit, bit pristojan, bit s obitelji i dobit pare...kad dodjes doma presvuces se i odes za komp...
sada si opisao moju krizmu... | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
Broj postova : 169 Age : 31 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Vjera uto svi 15, 2007 5:18 pm | |
| Crkva postoji kako bi nama ljudima sisala pare iz novcanika! Najradije se ne bi ni krizmo al dobit cu puno para pa mislim da ipak ocu! | |
|
| |
Mader The Faker Madman
Broj postova : 468 Age : 33 Lokacija : A neznam... Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Vjera uto svi 15, 2007 6:33 pm | |
| - Arda je napisao/la:
- Mader The Faker je napisao/la:
- zakljucak --> krizma je dogadjaj na kojem moras sutit, bit pristojan, bit s obitelji i dobit pare...kad dodjes doma presvuces se i odes za komp...
sada si opisao moju krizmu... znam...tak je skoro svacja...ja sam piso sazetak svoje...mozda ni nije sazetak...to je sve... xD | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vjera uto svi 15, 2007 10:16 pm | |
| hehe...
jedno je crkva - shit a drugo je vjera u nekoga ili nešto ... | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 2:59 am | |
| - bloodykisses je napisao/la:
- hehe...
jedno je crkva - shit a drugo je vjera u nekoga ili nešto ... wow nemogu vjerovat... totalno se slazem... ja sam isto protiv crkve... protiv boga / bogova i religija nemam nista... ali crkva ko organizacija je gora od mafije... totalno sam protiv | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 11:32 am | |
| - Anketa je napisao/la:
- Vjerujete li u Boga?
Jok | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
Broj postova : 169 Age : 31 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 2:59 pm | |
| Evo danas cuo u skoli jednu NESTO ZA KRIZMU: kod mene u crkvi se na vjeronauku za krizmu dobivaju stambilji i nakon nedjeljne mise isto i na kraju ako nemas dosta stambilja nemos se krizmati a jedan stambilj kosta 50 kn.! ma ja cu im PLACAT U SAMARIMA TO SIGURNO PRIMAJU
I sad vi recite da ta sugava crkva ne uzima nama ljudima pare?? | |
|
| |
medusa Patient
Broj postova : 360 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 3:28 pm | |
| - Arda je napisao/la:
- Mader The Faker je napisao/la:
sada si opisao moju krizmu... moja takođera i de šta sad svi napadate crkvu | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 3:44 pm | |
| Znaći svi se krizmate radi para, recimo ako se nećete krizmat... osjećate li se nekako, ajmo najjednostavnbije reći tužćno?
Jer ja se sada dvoumim bili se krizmao! | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 4:40 pm | |
| - CroCarp je napisao/la:
- Evo danas cuo u skoli jednu NESTO ZA KRIZMU: kod mene u crkvi se na vjeronauku za krizmu dobivaju stambilji i nakon nedjeljne mise isto i na kraju ako nemas dosta stambilja nemos se krizmati a jedan stambilj kosta 50 kn.! ma ja cu im PLACAT U SAMARIMA TO SIGURNO PRIMAJU
I sad vi recite da ta sugava crkva ne uzima nama ljudima pare?? ma u crkvi su svi lopovi... zive bolje od 75% ljudi.. puni para | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 4:42 pm | |
| da istina....danas mi je OPET kreten od velecasnog dosao polagat ruke na glavu...opet misli možda da je demon u meni, ko prošli put...grrrrrr!!!!!!!! | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 4:47 pm | |
- da istina....danas mi je OPET kreten od velecasnog dosao polagat ruke na glavu...opet misli možda da je demon u meni, ko prošli put...grrrrrr!!!!!!!!
mozda samo provjerava ako peres kosu? hehehehe | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 4:51 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- bloodykisses je napisao/la:
- da istina....danas mi je OPET kreten od velecasnog dosao polagat ruke na glavu...opet misli možda da je demon u meni, ko prošli put...grrrrrr!!!!!!!!
mozda samo provjerava ako peres kosu? hehehehe oprala sam je danas e ! ...i kada sam mu se počela histerično smijat, i trest mi se ruke, i srce kucat ko ludo....me pitao dali je sve u redu sa mojih žljezdama s unutrašnjim izlučivanjem....hehe....ali ja baš ne kopčam što on govori....luđak | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 5:12 pm | |
- Meix je napisao/la:
mozda samo provjerava ako peres kosu? hehehehe oprala sam je danas e ! ...i kada sam mu se počela histerično smijat, i trest mi se ruke, i srce kucat ko ludo....me pitao dali je sve u redu sa mojih žljezdama s unutrašnjim izlučivanjem....hehe....ali ja baš ne kopčam što on govori....luđak he he | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 5:18 pm | |
| drugi put ću mu vriskat da me peče, kada me bude dodirnuo! pa neka onda kaže da je litl dimon in mi.... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 5:44 pm | |
- drugi put ću mu vriskat da me peče, kada me bude dodirnuo! pa neka onda kaže da je litl dimon in mi....
to si vec rekla da ces napravit pa nista... bojis se... | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 5:45 pm | |
| | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 5:56 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- drugi put ću mu vriskat da me peče, kada me bude dodirnuo! pa neka onda kaže da je litl dimon in mi....
to si vec rekla da ces napravit pa nista... bojis se... bojim se kada mi on dode s onim pogledom! a htjela sam mu to napraviti danas, jos sam imala podršku od razreda, ali sam se na kraju počela samo histerično smijat....hehe...a ma, boli me k.... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 5:59 pm | |
- Meix je napisao/la:
to si vec rekla da ces napravit pa nista... bojis se... bojim se kada mi on dode s onim pogledom! a htjela sam mu to napraviti danas, jos sam imala podršku od razreda, ali sam se na kraju počela samo histerično smijat....hehe...a ma, boli me k.... ko ti to radi vjeronauk? | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
Broj postova : 550 Age : 36 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Vjera sri svi 16, 2007 6:00 pm | |
- Meix je napisao/la:
to si vec rekla da ces napravit pa nista... bojis se... bojim se kada mi on dode s onim pogledom! a htjela sam mu to napraviti danas, jos sam imala podršku od razreda, ali sam se na kraju počela samo histerično smijat....hehe...a ma, boli me k.... njima se i samo smijat mozes kad su jadni | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjera | |
| |
|
| |
| Vjera | |
|