| bloodykisses | |
|
+17Bravehearth medusa Acrodyn Arda Pear of Anguish Kalma THE NO CroCarp Rusty Valnjes Jerry Meix Mader The Faker Vil-Drakon rIdIkul MorgotH bloodykisses 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:20 pm | |
| daaaa.....radi mi fiziku...mom bratu je bio razrednik... ja riknem.... onaj njegov položaj ruku ko neka ženskica.... pisali smo test prošli tjedan....ja sam bila u zadnjoj klupi, naravno prepisivala sa šalab. i on dode da će otvoriti prozor, a kako je bio vjetar, prozor mu se odbio u glavu...svi mu se smiju, a on i dalje tamo stoji i smije se sam sebi kao da ništa nije bilo...i onda dođe do mene.. a meni refleksno je došlo da stavim šalabahter na stol, on gleda (nisam baš sigurna gdje) ja još kažem na glas: "Uuuuups" ! a on ništa on se počne smijat i gledat ostale po razredu i smije se....ccc....ma ja riknem od smjeha s njim... joooj...a tek u prvom polugodištu šta je bilo...bahahaa | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
Broj postova : 550 Age : 36 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:22 pm | |
| meni radi sve 4godine...uvjek neke bombe snjim...najzesce je ono njegovo djizs krajst ili koje slovo u rjeci NE ti nije jasno...a kad pocne zabrijavat za vremensku prognozu pa nam govori kako se on time bavi u slobodno vrijeme ...ma ludjak... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:26 pm | |
| hahaha.... jednom je govorio o gumama na fizici, a ja kako sam luda to sam sve krivo povezivala.... i on prica kako po ljeti trebamo paziti dok pumpamo jer guma može puknuti....ja sam se odvalila smijati na glas i suze su mi krenule(jer se ja ne mogu suzdržati)...i onda me prozvao na ploču... nisam imala blage veze , al što je najgore ja sam se tresla pred pločom od smjeha (jer sam se smijala u sebi) i nisam mu imala snage reći da neznam...i samo sam se opet odvalila smijat i ufuram mu:"bahaha nastavniče haha ja haha neznam bahaha!" i onda me poslo van i pito me kako se zovem: "haha Mar... haha!" .... i onda sam dobila opomenu, 1 i neopravdani....đizs krajst | |
|
| |
Mader The Faker Madman
Broj postova : 468 Age : 33 Lokacija : A neznam... Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:27 pm | |
| jel bi vas mogo zamolit prek msna ili x-firea da chatate a ne ovdje? osjecam se zapostavljeno jelte...no nvm... samo get a room and there chat... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:28 pm | |
| ha??? e sorry, al ko prvo-taj topic je moj i ja dopuštam da mi bilo ko spamma....a ko drugo-ako se osjećaš zapostavljeno pričaj sa nama... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:28 pm | |
| hahah nikad mi nije radio fiziku ali na informatici kod nas nije podjelio ni jedan kolac...vas mora da jako voli...najzesci su oni njegovi gay pokreti s rukama...uvjek nam nes prijeti a nikad nis ne poduzme | |
|
| |
Mader The Faker Madman
Broj postova : 468 Age : 33 Lokacija : A neznam... Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:30 pm | |
| - bloodykisses je napisao/la:
- ha??? e sorry, al ko prvo-taj topic je moj i ja dopuštam da mi bilo ko spamma....a ko drugo-ako se osjećaš zapostavljeno pričaj sa nama...
nije u tom da se osjecam zapostavljeno... nema veze, sam vi nastavite... ali lakse vam je nac se na msnu i chatat... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:31 pm | |
| e pa ja sam jedina od moje generacije, mislim kome je takvo što napravio...a jebiga , smijala sam mu se u facu ko glupača... i uvjek kad mi pogleda u knjigu ili bilježnicu-uuuu...... imam u bilj.od fizike od iza 30stranica piše samo:" bla bla bla".... ja nisam normalna... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:32 pm | |
| poceo sam primjecivat da nisi haha...ali to je ok...ko je danas normalan...sta to postoji | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:36 pm | |
| "ludim smatraju one čija se ludost ne poklapa sa ludošću drugoga" ... e pa moja se ne poklapa baš.... počela sam pisati neke bolesne pjesme na satovima...u 15 min jedno 4 njih..hehe.. ma ja sam ili bolesna ili luda ili retardirana ili potrojena ličnost ili je neki mali demonić u meni...hehe....drugo neznam što može bit... pa ti si normalan npr....hehe | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:37 pm | |
| da znas sta se meni sve nadogadjalo nebi me bas smatrala normalnim lol | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:37 pm | |
| npr.? | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:39 pm | |
| svakodnevno uzimanje ilegalnih supstanca i onda takav na nastavu pa se ti misli | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:40 pm | |
| hehehe...a daj reci neku glupost koju si izvalio/napravio...da ne ispadnem ovdje samo ja luda.heh | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:44 pm | |
| prof od nekog strucnog predmeta objasnjava nes cjelom razredu a ja kako sam bio wasted izgledalo je kao da pratim(bio sam u svom filmu)on dodje do mene i pocne samo meni tumacit a ja odvalim u smjeh i nemogu se prestat smijat a prof me bljedo gleda a ja umirem jos se onda cjeli razred poceo smijat...lud trenutak...ili ono nas par pitamo ko mozemo nes kopirat a ustvari smo isli prema tribinama(znas sta se tamo radi hehe) a neko dobaci pred profom vam treba papira..ima toga koliko oces | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:45 pm | |
- ja ne djelujem izgubljeno..?!?!..khm khm....jesi me ti vidio kad u skoli, poslje sata??kada mi se ono sjedenje od 45 minuta nakupi i kada poludim...ccc...velečasni je mislio da je neki demon u meni...haha, jer sam mu se smijala kada je govorio kako je jedan ušao u neku malu...haha...rikla sam....i onda me pitao za ocjenu, naravno-kolac sam pokupila....i sutra idem prije skole poljepiti na zidove plakat od COF-a i slike od Filthića :)
a blogo tebi s tom skolom sad...a ces ic sta dalje ili? šta tebi radi onaj s "pečatom" ( ona sjebana kolana ) ? | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:46 pm | |
| bahahaha:) lud si da... al ja NIKAD ne bi rekla za tebe da uzimaš "ilegalne supstance"....heh...bas izgledas neki miran...no, izgled vara... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:48 pm | |
| - Morgoth je napisao/la:
- bloodykisses je napisao/la:
- ja ne djelujem izgubljeno..?!?!..khm khm....jesi me ti vidio kad u skoli, poslje sata??kada mi se ono sjedenje od 45 minuta nakupi i kada poludim...ccc...velečasni je mislio da je neki demon u meni...haha, jer sam mu se smijala kada je govorio kako je jedan ušao u neku malu...haha...rikla sam....i onda me pitao za ocjenu, naravno-kolac sam pokupila....i sutra idem prije skole poljepiti na zidove plakat od COF-a i slike od Filthića
a blogo tebi s tom skolom sad...a ces ic sta dalje ili? šta tebi radi onaj s "pečatom" ( ona sjebana kolana ) ? koji s pečatom??...meni radi onaj ludi, Vinko Puljić iz Raše...on se kupao prošle god na istoj plaži ko i mi i tamo malo oslikavao... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:48 pm | |
- bahahaha:)
lud si da... al ja NIKAD ne bi rekla za tebe da uzimaš "ilegalne supstance"....heh...bas izgledas neki miran...no, izgled vara... hehe istina | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:51 pm | |
| a se skuži na meni odmah da sam retardirana?? bi se reklo za mene da se drogiram?? al iskreno! | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:52 pm | |
- a se skuži na meni odmah da sam retardirana?? bi se reklo za mene da se drogiram?? al iskreno!
heheh pa ja nebi rekao...pa sta se ne sjecas one feste kod sebeta "supstanci" kad si zaspala na tlu hehe | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:54 pm | |
| ma fakkkkk.... šta i ti si bio?? joj...kako mi je bilo slabo.... ali ne.... to mi je bio zadnji put,majke mi...poslje toga više nikad....samo alkohol.... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:55 pm | |
| pa sta stvarno se ne sjecas...hahahah... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 7:59 pm | |
| a kada je to bilo??plus što sam došla na tu feštu sa alkoholom u krvi, heh, i onda još tamo par gucića i onoga....i bum.... a zaboravila sam već....kužiš ne sjećam se pola osoba sa 1.maja heh, a kamoli još od onda:) | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: bloodykisses uto svi 15, 2007 8:00 pm | |
| ni ja se ne sjecam kad je to bilo ali znam da je bilo...nvm hehe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: bloodykisses | |
| |
|