| Vicevi | |
|
+7NiX4tHeG@M3R MorgotH Meix bloodykisses Valnjes CroCarp Pear of Anguish 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Vicevi uto svi 15, 2007 4:04 pm | |
| Napišite neki vic....
Evo jednog:Zašto se Hitler ubio?Jer mu je došao račun od plina! Još jedan:Dođe Bračanin na utakmicu Hajduk Dinamo i pita blagajnicu koliko je karta?Ona kaže 60 Kn.A Bračanin je imao samo 30 Kn i kaže joj:Nema veze.Ja ču platit 30 pa ču gledat samo Hajduk! | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
Broj postova : 169 Age : 31 Registration date : 14.05.2007
| |
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi uto svi 15, 2007 9:35 pm | |
| Evo jedan black: Što je to malo,crno i grebe po staklu? -Beba u pećnici! | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi uto svi 15, 2007 9:52 pm | |
| Koja je razlika između kruha i bebe?Kruh se lakše reže | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
| Naslov: Re: Vicevi uto svi 15, 2007 10:08 pm | |
| Kako djecau Cernobilo broje do 100?? -Na prste!! | |
|
| |
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned svi 20, 2007 6:38 pm | |
| - Valnjes 666 je napisao/la:
- Evo jedan black:
Što je to malo,crno i grebe po staklu? -Beba u pećnici! a znaš koja je pouka tog vica? -režite djeci nokte! | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| |
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned svi 20, 2007 8:02 pm | |
| razgovaraju tri nekrofila o tome koliko starog mrtvaca je nabolje jebati. Za one koji neznaju, nekrofili su oni koji volje jebati mrtve. Dođe prvi i reče : Meni je najbolje jebat tek mrtvoga, onako još svježega. Dođe drugi : Ma ja volim onako srednje, da prođe malo vremena. DOđe treći i reče . Ja volim jebat one koji su mrtvi po više od godinu !. Prva dvojica se začuda i upitaju ga zašto : Zato jer gdje god ga gurnem, on uđe. | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vicevi ned svi 20, 2007 8:05 pm | |
| | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned svi 20, 2007 8:07 pm | |
| sta bude kad se kamion pun krumpira zabije u djeciji vrtic?
musaka... njam njam | |
|
| |
NiX4tHeG@M3R Fresh Meat
Broj postova : 130 Age : 32 Lokacija : Zabreg Registration date : 20.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned svi 20, 2007 8:56 pm | |
| morogth daj one vicece sa lordom
pada kiša owaj uzmi kišobran , ono kaj si postao na pcp u
a ewwo wica : zašto baba u černom bilu ima 28 sisa ?
zato kaj su joj odrezali 4,6 % sisa | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
| Naslov: Re: Vicevi pon svi 21, 2007 10:36 am | |
| Sagradi Hitler Zidovima staklenu kucu i kaze: "Tko izadje na prozor, streljam ga!" I evo jos jedan: Dosla tri poremecena lika kod psihijatra i sad ostavi on njih na sekund u sobi i vrati se nazad kad dvojica skacu po sobi. Pita njih psihijatar:"a zasto skacete po sobi?" "Mi smo kokice koje se purkaju!" Tek onda ugleda treceg i upita ga:"A ti se ne igras s njima?" "Igram, ali sam se ja zalijepio za tavicu!" | |
|
| |
Kenyi Fresh Meat
Broj postova : 41 Age : 32 Lokacija : Sarajevo Registration date : 20.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi pon svi 21, 2007 10:41 am | |
| Znate kojih 100 stvari treba plavusa znat? Nasminkat se, kuhat,pospremat,usisavat, i 96 | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi pon svi 21, 2007 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| |
| |
CroCarp Fresh Meat
| Naslov: Re: Vicevi pon svi 21, 2007 6:59 pm | |
| jedan skolski! Dodje nastavnica engleskoga do malog ivice i piga:"Ivice, how do you do?" Pogleda on nju bedasto kaze:"Nastavnice, tutu-rutu tu!" | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi uto lip 05, 2007 10:30 pm | |
| Bile 2 babe u mraku, dođe treća i upali svjetlo! | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
| Naslov: Re: Vicevi uto lip 05, 2007 10:49 pm | |
| Evo jedan iz kafića:
Bili Mujo i Haso svaki na svom brdu,i Mujo kupio 20 metara drva pa zove Hasu:
-HAASOOO!! -MOOLIIM! -AJDE DOĐIII!! -ZAŠTO?? -IMAM METARA DRVA PA DA ISPILIMOOOO!! -NEMOGUUU! -ZAŠTOOO?? -PA IMAM SPOLNU BOLEST!! -KAKVU SPOLNU BOLEST HASOOOO??? -BOLI ME KURAC ZA TVOJA DRVA!!!!
ROTFL! | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Vicevi sri lip 06, 2007 9:12 pm | |
| Taj mi je vic nekad bio dobar... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Vicevi ned lip 17, 2007 9:23 pm | |
| prolazi avion kroz Sloveniju stjuardesa kaže putnicima na brzinu: " Dobrodošli u SLO---Doviđenja!"
hehe...taj sam skužila iz druge...pa mi je dobar:) | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi ned lip 17, 2007 9:45 pm | |
| šta je za pedofila trudnica ? - kinder jaje | |
|
| |
Ficho56 Fresh Meat
Broj postova : 56 Age : 31 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Vicevi pon lip 18, 2007 8:13 pm | |
| Oženi se Mujo Fatom i pita on nju prvu bračnu noć dal će se ševit normalno il u pičku ROTFL | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Vicevi pet lip 29, 2007 4:12 pm | |
| Kad smo se već uhavtili vicea ovo su meni najdraži...
King Kong : Zdravo, Josipe Brože. Tito : Zdravo, Kinže Konže. ____________________________ Doso mali Ivica kuci i zatekne starog sa sluzavkom I kaze -Tata ako mi ne das 50 maraka recu te mami -Dobro evo pare Sutradan Ivica ode u bordel i kaze -Daj mi jednu kurvu sa sidom -Pa zarazit ces se i ti -Samo je dovedi Sutradan govori Ivica sluzavki -Pojebi se samnom ili cu te rec mami da spavas sa tatom I nakon sexa razmislja ivica -Kurva prenijela sidu meni , ja sluzavki ona starom ,a on staroj , kad ona prenese susjedu vidjet ce on svog boga sto mi je loptu izbusio ______________________________________________ Dolazi ženi ljubavnik kući dok joj je suprug na poslu. Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u ormar kako bi ih i dalje promatrao. Ženin suprug također dolazi kući. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajući da joj je sin već unutra. Dječak: - Mračno je ovdje Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam nogometnu loptu. Muškarac: - To je lijepo. Dječak: - Želis li je kupiti? Muškarac: - Ne, hvala. Dječak: - Moj tata je vani. Muškarac: - OK, koliko? Dječak: - 250 EUR.
Nakon nekoliko tjedana muškarac i dječak se ponovno susretnu u ormaru. Dječak: - Mračno je ovdje. Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam tenisice za nogomet.
Prisjećajući se što se zadnji put dogodilo, muškarac upita: -Koliko? Dječak: - 750 EUR Muškarac uzdahne: - U redu. Par dana kasnije, otac kaže sinu: Uzmi loptu i tenisice, idemo se igrati. Dječak odgovori: Ne mogu, prodao sam loptu i tenisice. Otac upita: - Za koliko si ih prodao? Dječak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opelješiti svoje prijatelje... to je puno više nego što te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijediš!!!
Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata.
Dječak: - Mračno je ovdje. Svećenik: - Ne počinji mi opet s tim sranjem.
__________________________________________ Uhapsi policajac dječaka. Dječak ga pita: - mogu li otić do kioska i kupit kiflu? - Možeš ali požuri – reče policajac Čim je dječak došao do kioska nestao je. Sutradan policajac uhapsi istog dječaka. Dječak ga ponovno pita da li može ić po kiflu, ali policajac kaže: Nisam ja rođen jučer, ja ti je idem kupit!
Pita Ivica tatu: Tata tko me je donio na svijet? - Roda, sine - E, moj tata s kim ti sve nisi bio!
______________________________ Ubojica osuđen na doživotnu robiju, a nakon 20 godina zatvora, pobjegne. Dok je bio u bijegu, provali u kuću, i sveže mladi par koji je tada baš gledao obavijest na telki kako je nedavno pobjegao...
Ubojica sveže tipa za stolac na jednom kraju sobe i ženu za radijator na drugom kraju sobe. Pričao joj je i učinio nešto što je nalikovalo kao da joj ljubi vrat. Zatim se naglo ustao i otišao u kupaonicu. Koliko je mogao, suprug se primaknuo ženi i rekao joj: "Draga, ovaj tip nije godinama vidio žene. Vidio sam kako te ljubio po vratu i otrčao u kupaonicu. Samo surađuj i radi što ti on kaže. Ako hoće spavati s tobom, prihvati to i pravi se kao da ti odgovara. Što god da radi, nemoj mu proturječiti ili ga naljutiti. Naši životi ovise o tome! Budi jaka! Volim te!"
Nakon što je ispljunula krpu iz usta, polugola mu žena odvrati: "Dragi! Tako mi je lakše što misliš tako! Imaš pravo; nije vidio ženu godinama... ali on mi nije ljubio vrat... šapnuo mi je u uho kako misli da si jako sladak i pitao da li imamo vazelina u kupaonici. Budi jak! I ja tebe volim!
- Bako, koliko imaš ovaca ? - Kojih, crnih ili bijelih, - pita baba. - Pa, naprimjer bijelih? - Hiljadu. - A crnih ? - Isto, - mrzovoljno će baba. - A koliko jedna ovca daje vune ? - Koja, crna ili bijela ? - Pa, naprimer, bijela ? - Dvije kile godišnje. - A crna ? - Isto. - A koliko se mesa dobije od jedne ovce ? - Koje, crne ili bijele ? - Naprimer, crne ? - Dva'es pet kila. - A od bijele ? - Isto.
Novinar već iznerviran, puk'o mu film, pa vikne na babu: - Pa, dobro baba, kakva je razlika između crnih i bijelih, kad me stalno pitaš : crne ili bijele, a na kraju sve isto !?
- Eeee, crne su moje !!! - A bijele ? - Isto.
_____________________________-
Pročitajte isplati se! | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
| Naslov: Re: Vicevi pon ruj 03, 2007 10:49 pm | |
| Pita Mujo Fatu dali če doč kod njega doma...ono... na fuk...i kaže joj:Evo Fato sad čemo se pojebat pa idemo na burek! Fata:NE! Mujo:Pa žašto???Šta ne voliš burek???XD | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Vicevi uto ruj 04, 2007 3:46 pm | |
| Moj omiljeni... gdje ima više Etiopljanja, na jugu ili sjeveru? - Ovisi gdje vjetar puše! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|