| Idoli | |
|
+10Arda Jerry D.E.A.D. Valnjes CroCarp The Bard Acrodyn MorgotH Mader The Faker Pear of Anguish 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Idoli sri svi 16, 2007 9:36 pm | |
| Ko su vam idoli i zašto?
Evo meni su Cliff Burton(R.I.P) od Metallice jer je tip basist i pol i ima jebene solaže na basu i lik je bog na basu...Također mi je idol Alex Webster(Cannibal Corpse) jer je školovan basist,Ima jebenu brzinu s prstima i sviđa mi se njegov stil sviranja....i sve one bolesne i brze riffove pratit s prstima....svaka mu čast!!! | |
|
| |
Mader The Faker Madman
Broj postova : 468 Age : 33 Lokacija : A neznam... Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 10:10 pm | |
| | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 10:25 pm | |
| - Pear of Anguish je napisao/la:
- Ko su vam idoli i zašto?
Evo meni su Cliff Burton(R.I.P) od Metallice jer je tip basist i pol i ima jebene solaže na basu i lik je bog na basu...Također mi je idol Alex Webster(Cannibal Corpse) jer je školovan basist,Ima jebenu brzinu s prstima i sviđa mi se njegov stil sviranja....i sve one bolesne i brze riffove pratit s prstima....svaka mu čast!!! a SteveHarris ? Njegov galop ? samouki majstor bassa ? inače meni su puno nih idoli, najviše oni koji izgade nešto iz ničega, ili koji su dotakli dno te se vratili an velika vrata | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
Broj postova : 408 Age : 33 Lokacija : Grejvjard Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 10:27 pm | |
| valjda znaš da je idol kriva riječ.. prava riječ je uzor.. idol bi ti bilo klanjanje... tj... više moljenje u nešto... kao da smatraš to nekom višom silom.. ili nekim svojim vladarem... lame.. | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 10:43 pm | |
| No, meni su uzori Django Reinhardt i David Gilmour po pitanju džitre, zatim Dark Avenger i Vladimir Levin po pitanju programiranja, prvi jer je jedan od rijetkih koji je uspio ostati nepoznat, a drugi jer je naprosto legenda. I još Douglas Adams, mislim da tu nemoram objašnjavati. | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
Broj postova : 169 Age : 31 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 11:02 pm | |
| Meni je idol Dave Lombardo bubnjar Slayera! lik je legenda pogledajte malo na youtube! | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 11:15 pm | |
| - Morgoth je napisao/la:
- Pear of Anguish je napisao/la:
Evo meni su Cliff Burton(R.I.P) od Metallice jer je tip basist i pol i ima jebene solaže na basu i lik je bog na basu...Također mi je idol Alex Webster(Cannibal Corpse) jer je školovan basist,Ima jebenu brzinu s prstima i sviđa mi se njegov stil sviranja....i sve one bolesne i brze riffove pratit s prstima....svaka mu čast!!! a SteveHarris ? Njegov galop ? samouki majstor bassa ? inače meni su puno nih idoli, najviše oni koji izgade nešto iz ničega, ili koji su dotakli dno te se vratili an velika vrata Ma isto on mi je super odmah poslje ove dvojice.Njegove dijonice su dobre za zagrijavanje | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
| Naslov: Re: Idoli sri svi 16, 2007 11:17 pm | |
| - Acrodyn je napisao/la:
- valjda znaš da je idol kriva riječ..
prava riječ je uzor..
idol bi ti bilo klanjanje... tj... više moljenje u nešto... kao da smatraš to nekom višom silom.. ili nekim svojim vladarem...
lame.. Pa ja se klanjam njima.Oni su viša sila za bas zapamti to uključujuči i Steve Harris!!!Zapamti to!!! | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 12:50 am | |
| - Mader The Faker je napisao/la:
- nemam idola...
| |
|
| |
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 4:17 pm | |
- Morgoth je napisao/la:
- Pear of Anguish je napisao/la:
Evo meni su Cliff Burton(R.I.P) od Metallice jer je tip basist i pol i ima jebene solaže na basu i lik je bog na basu...Također mi je idol Alex Webster(Cannibal Corpse) jer je školovan basist,Ima jebenu brzinu s prstima i sviđa mi se njegov stil sviranja....i sve one bolesne i brze riffove pratit s prstima....svaka mu čast!!! a SteveHarris ? Njegov galop ? samouki majstor bassa ? inače meni su puno nih idoli, najviše oni koji izgade nešto iz ničega, ili koji su dotakli dno te se vratili an velika vrata Ma isto on mi je super odmah poslje ove dvojice.Njegove dijonice su dobre za zagrijavanje Šta ti se kao zagrijavaš na Harrisovim dionicama?! Čuj... bolje da ovo ne otiđe dalje od ovog foruma p.s. netkoj je spomenuo Lombarda, car!!! | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Jerry Patient
Broj postova : 367 Age : 29 Lokacija : Osijek [t3h grad na dravi] Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 5:37 pm | |
| Ozzy Osburne -nenajdebiv vokal za mene + Bruce hm...gitara Iommi iz sabbatha i Dave iz maidena jos mi je dragy Jocaim cans mislim da se tak pise iz hammerfalla | |
|
| |
Arda Fresh Meat
Broj postova : 108 Age : 33 Lokacija : Somwhere Far Beyond Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 7:10 pm | |
| - Mader The Faker je napisao/la:
- nemam idola...
| |
|
| |
rock devil Fresh Meat
Broj postova : 11 Age : 31 Lokacija : virje Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 9:24 pm | |
| jimi hendrix...taj stil sviranja gitara mi je prejeben i janis joplin...žena ima prejeben glas...uvijek sam joj se divila... | |
|
| |
Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 10:49 pm | |
| Što ćet' idol? Ja sam sam sebi najbolji uzor; ne mogu se razočarati, a da to ne znam unaprijed. | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Idoli čet svi 17, 2007 11:04 pm | |
| mirza.. on nije s ovog planeta.. on mi je i uzor i idol... trebao je svirat u idolima | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 2:27 pm | |
| Ja mislio da je tema o rock sastavu Idoli iz bivše države... A idol mi je Joey Jordison, Petri... ovisi kako za što, za svaku aktivnost imam idola. Volio bih svirati bubnjeve kao Joey, lijepo pjevati kao Petr itd... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 2:55 pm | |
| - Kalma je napisao/la:
- Ja mislio da je tema o rock sastavu Idoli iz bivše države...
A idol mi je Joey Jordison, Petri... ovisi kako za što, za svaku aktivnost imam idola. Volio bih svirati bubnjeve kao Joey, lijepo pjevati kao Petr itd... ja bi volio skakat ko carter ali nije mi on zato idol | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 2:59 pm | |
| - Kalma je napisao/la:
A idol mi je Joey Jordison, Petri... ovisi kako za što, za svaku aktivnost imam idola. Volio bih svirati bubnjeve kao Joey, lijepo pjevati kao Petr itd... I on isto dobro svira bubnjeve, mmozda je cak i bolji od Lombarda! Evo jedan link i o njemu: https://www.youtube.com/watch?v=t9TYQVM9SSA&mode=related&search=de samo pogledajte kad prikazu noge sta rad si bas bubnjevima! | |
|
| |
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 3:10 pm | |
| - CroCarp je napisao/la:
- Kalma je napisao/la:
A idol mi je Joey Jordison, Petri... ovisi kako za što, za svaku aktivnost imam idola. Volio bih svirati bubnjeve kao Joey, lijepo pjevati kao Petr itd... I on isto dobro svira bubnjeve, mmozda je cak i bolji od Lombarda! Evo jedan link i o njemu: https://www.youtube.com/watch?v=t9TYQVM9SSA&mode=related&search= de samo pogledajte kad prikazu noge sta rad si bas bubnjevima! Daj ne bacaj bombe čovječe!! Lombardo je rokao u 80-ima dok je Joey trčao oko zgrade s pištoljičima. Lombardo je u svoje vrijeme bio najbrži bubnjar na pedali... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 3:17 pm | |
| ah gledao sam joeya live... ali je svirao gitaru | |
|
| |
| |
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 3:21 pm | |
| | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 3:46 pm | |
| - CroCarp je napisao/la:
- Kalma je napisao/la:
A idol mi je Joey Jordison, Petri... ovisi kako za što, za svaku aktivnost imam idola. Volio bih svirati bubnjeve kao Joey, lijepo pjevati kao Petr itd... I on isto dobro svira bubnjeve, mmozda je cak i bolji od Lombarda! Evo jedan link i o njemu: https://www.youtube.com/watch?v=t9TYQVM9SSA&mode=related&search= de samo pogledajte kad prikazu noge sta rad si bas bubnjevima! Ima boljih od Lombarda...npr. Derek Rody,onaj od Dimmu Borgira i Joey | |
|
| |
| Naslov: Re: Idoli pet svi 18, 2007 3:49 pm | |
- CroCarp je napisao/la:
- Kalma je napisao/la:
A idol mi je Joey Jordison, Petri... ovisi kako za što, za svaku aktivnost imam idola. Volio bih svirati bubnjeve kao Joey, lijepo pjevati kao Petr itd... I on isto dobro svira bubnjeve, mmozda je cak i bolji od Lombarda! Evo jedan link i o njemu: https://www.youtube.com/watch?v=t9TYQVM9SSA&mode=related&search= de samo pogledajte kad prikazu noge sta rad si bas bubnjevima! Ima boljih od Lombarda...npr. Derek Rody,onaj od Dimmu Borgira i Joey Slažem se sa Rody-em, Hellhammer je također jeben, kao i Joey, ali tu se radi o bubnjarskom iskustvu... to usporedi malo Joey-a sa ostala tri bubnjara. Da vam nije Youtube vi bi crkli! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Idoli | |
| |
|
| |
| Idoli | |
|