| SpammeRaj :) | |
|
+17Arbiter of Change Head_Banger D.E.A.D. medusa NiX4tHeG@M3R Pear of Anguish Kalma MorgotH The Bard headoneast Jerry Kenyi CroCarp Meix Valnjes Vil-Drakon bloodykisses 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Vil-Drakon Madman
Broj postova : 550 Age : 36 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:01 pm | |
| sta nis ne ucis a marija? | |
|
| |
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:04 pm | |
| hehe....a neda mi se...sve ocjene sam usrala i sada nemam više niti volje ispravljati nešto....a ti si gotov....ajoj.blago ti se... ne mogu višeeeeee u prokletoj školi !!!! | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| |
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:12 pm | |
| ma vi ste ludi... srednja skola je zakon... ah samo kad se sjetim... oci se napune suzama | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:12 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- ma vi ste ludi... srednja skola je zakon... ah samo kad se sjetim... oci se napune suzama
sta nebi ti trebo bit vani negdje sad...srednja je sranje | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:13 pm | |
| heh....joj..samo kada se sjetim da sutra moram u školu.baaa..ma lako i to, nego koliko me 90% ljudi živcira u njoj...!... meni možda nije nešto ok sa živcima, ali ne mogu gledat ni trpit neke ljude!... ćeš radit ti gdje po ljeti?... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:14 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- ma vi ste ludi... srednja skola je zakon... ah samo kad se sjetim... oci se napune suzama
pa i ja kad sam jednom bila sama išla na igralište rije 1.maja baš sam ramišljala da bi mi bilo žao, jer se zajebavamo... ali sada mi ide jaaako naživce! pa bolji ti je fax milijun puta, šta ne? | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:14 pm | |
| - bloodykisses je napisao/la:
- heh....joj..samo kada se sjetim da sutra moram u školu.baaa..ma lako i to, nego koliko me 90% ljudi živcira u njoj...!... meni možda nije nešto ok sa živcima, ali ne mogu gledat ni trpit neke ljude!... ćeš radit ti gdje po ljeti?...
ja se nadam da cu nac negdje delo preko ljeta...a ma vidjet cemo...meni je smrt bila kad znam da se moram dignut ic u skolu medju sve one ljude koje nemogu smislit | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:16 pm | |
| ma vi niste normalni... ja sam totalno uzivao u srednjoj... ne moras ni ucit ni nis... a dobro ni ne cudim se vama da vam se ne svidja kad vile niste u stanju napravit festu za maturu koja ce trajat vise od par sati.. sramota | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:16 pm | |
| - Vil-Drakon je napisao/la:
- bloodykisses je napisao/la:
- heh....joj..samo kada se sjetim da sutra moram u školu.baaa..ma lako i to, nego koliko me 90% ljudi živcira u njoj...!... meni možda nije nešto ok sa živcima, ali ne mogu gledat ni trpit neke ljude!... ćeš radit ti gdje po ljeti?...
ja se nadam da cu nac negdje delo preko ljeta...a ma vidjet cemo...meni je smrt bila kad znam da se moram dignut ic u skolu medju sve one ljude koje nemogu smislit baš tako!... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:17 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- ma vi niste normalni... ja sam totalno uzivao u srednjoj... ne moras ni ucit ni nis...
a dobro ni ne cudim se vama da vam se ne svidja kad vile niste u stanju napravit festu za maturu koja ce trajat vise od par sati.. sramota pa o tome ti ja govorim kad sve samo seronje u skoli koje diktiraju sta ce se i kako ce se | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:20 pm | |
- Vil-Drakon je napisao/la:
ja se nadam da cu nac negdje delo preko ljeta...a ma vidjet cemo...meni je smrt bila kad znam da se moram dignut ic u skolu medju sve one ljude koje nemogu smislit baš tako!... ti jos 2 godine moras trpit? | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:21 pm | |
| a vi metalci ste bas ludi.... svih mrzite... c c c | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:24 pm | |
ja se nadam da cu nac negdje delo preko ljeta...a ma vidjet cemo...meni je smrt bila kad znam da se moram dignut ic u skolu medju sve one ljude koje nemogu smislit baš tako!... ti jos 2 godine moras trpit? !!!!...kužiš...premjestila sam se iz onog jebenog pazina, jer su mi časne i 90 posto one "dobre" dječice diglo živce!!! a sada ću morat to trpit...ma neću trpit... imam ja par osoba koje su mi ok i bit ću s njima, ove ostale-poslat u kurac....već sam polako počela svima govoriti u facu ono šta mislim, su se malo iznenadili....jedino mi je žao što su me u petak oprali živci pa sam povrijedila osobe koje nisam htjela.... maaa | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:25 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- a vi metalci ste bas ludi.... svih mrzite... c c c
nije istina! ja mrzim prepotentne "dobre" i umišljene glumce od ljudi! .... a ostale volim... ... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:27 pm | |
ja se nadam da cu nac negdje delo preko ljeta...a ma vidjet cemo...meni je smrt bila kad znam da se moram dignut ic u skolu medju sve one ljude koje nemogu smislit baš tako!... ti jos 2 godine moras trpit? !!!!...kužiš...premjestila sam se iz onog jebenog pazina, jer su mi časne i 90 posto one "dobre" dječice diglo živce!!! a sada ću morat to trpit...ma neću trpit... imam ja par osoba koje su mi ok i bit ću s njima, ove ostale-poslat u kurac....već sam polako počela svima govoriti u facu ono šta mislim, su se malo iznenadili....jedino mi je žao što su me u petak oprali živci pa sam povrijedila osobe koje nisam htjela.... maaa ma boli te kurac...drzi se ljudi koji ti odgovaraju ostale odjebi...budi evil hehe | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:27 pm | |
- Meix je napisao/la:
- a vi metalci ste bas ludi.... svih mrzite... c c c
nije istina! ja mrzim prepotentne "dobre" i umišljene glumce od ljudi! .... a ostale volim... ... ej na ovom svijetu nema mjesta za mrznju peace | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| |
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:30 pm | |
ja se nadam da cu nac negdje delo preko ljeta...a ma vidjet cemo...meni je smrt bila kad znam da se moram dignut ic u skolu medju sve one ljude koje nemogu smislit baš tako!... ti jos 2 godine moras trpit? !!!!...kužiš...premjestila sam se iz onog jebenog pazina, jer su mi časne i 90 posto one "dobre" dječice diglo živce!!! a sada ću morat to trpit...ma neću trpit... imam ja par osoba koje su mi ok i bit ću s njima, ove ostale-poslat u kurac....već sam polako počela svima govoriti u facu ono šta mislim, su se malo iznenadili....jedino mi je žao što su me u petak oprali živci pa sam povrijedila osobe koje nisam htjela.... maaa ma boli te kurac...drzi se ljudi koji ti odgovaraju ostale odjebi...budi evil hehe to i radim. samo neke ljude jednostavno ne mogu odjebati a idu mi na živce... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:34 pm | |
| ma sta ce vam frendovi kad imate sotonu... ae bok idem gledat fucu u dvoranu... boh | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:34 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- ma sta ce vam frendovi kad imate sotonu...
ae bok idem gledat fucu u dvoranu... boh aj nemoj radit prevelika sranja | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:35 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- ma sta ce vam frendovi kad imate sotonu...
ae bok idem gledat fucu u dvoranu... boh nemam ja sotonu, on ima mene.hheh.šalim se... idi idi gledat, prije pol sata si već išao i nikako da otiđeš | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:36 pm | |
| pa isao sam se kupat... cekam mirzu da izadje sad... necmo radit sranja... jer ce suparnicki navijaci bit na drugoj tribini... a jebi ga.. | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) ned svi 27, 2007 7:36 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- pa isao sam se kupat... cekam mirzu da izadje sad...
necmo radit sranja... jer ce suparnicki navijaci bit na drugoj tribini... a jebi ga.. gadjajte ih s trulim pomidorima | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SpammeRaj :) | |
| |
|
| |
| SpammeRaj :) | |
|