| SpammeRaj :) | |
|
+17Arbiter of Change Head_Banger D.E.A.D. medusa NiX4tHeG@M3R Pear of Anguish Kalma MorgotH The Bard headoneast Jerry Kenyi CroCarp Meix Valnjes Vil-Drakon bloodykisses 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:44 am | |
| - Vil-Drakon je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Vil-Drakon je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- radi i zivi nije isto... masine rade aute ali ne zive...
i ne ne vidis u te 2 min svijetlo... ljudska svijest prezivi i nakon smrti tijela znaci ti kad radis neki posao ti nezivis...e meix meix odi spat...a sta se tice svijesti to nije dokazano ti bas ne kuzis.. isto ti je kad ostranis bubreg da ces ga dat nekom drugom on sam moze neko vrijeme opstat tako mozak opstane te 2 min haha....to je i meni postalo smješno....šta se trudite nešto dokazivati kada niko od vas niš nezna | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
Broj postova : 550 Age : 36 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:45 am | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
i ne ne vidis u te 2 min svijetlo... ljudska svijest prezivi i nakon smrti tijela znaci ti kad radis neki posao ti nezivis...e meix meix odi spat...a sta se tice svijesti to nije dokazano ti bas ne kuzis.. isto ti je kad ostranis bubreg da ces ga dat nekom drugom on sam moze neko vrijeme opstat tako mozak opstane te 2 min i to sta opstane ne znaci ni da si ti ziv ni da je on ziv citas ti sta pises lol | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:45 am | |
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
i ne ne vidis u te 2 min svijetlo... ljudska svijest prezivi i nakon smrti tijela znaci ti kad radis neki posao ti nezivis...e meix meix odi spat...a sta se tice svijesti to nije dokazano ti bas ne kuzis.. isto ti je kad ostranis bubreg da ces ga dat nekom drugom on sam moze neko vrijeme opstat tako mozak opstane te 2 min bahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahaha sta ti oces rec da kad ti neko odstrani bubreg da on nastavi zivjet? ima djecu i ozeni se? bahahahahha bubreg je organ kao i mozak.. nije zivo bice samo za sebe i nemoze zivjet | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:46 am | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
i ne ne vidis u te 2 min svijetlo... ljudska svijest prezivi i nakon smrti tijela znaci ti kad radis neki posao ti nezivis...e meix meix odi spat...a sta se tice svijesti to nije dokazano ti bas ne kuzis.. isto ti je kad ostranis bubreg da ces ga dat nekom drugom on sam moze neko vrijeme opstat tako mozak opstane te 2 min bahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahaha sta ti oces rec da kad ti neko odstrani bubreg da on nastavi zivjet? ima djecu i ozeni se? bahahahahha ahahahha napisao sam da opstane znaci jos je u funkciji papcino jedna | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:47 am | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
i ne ne vidis u te 2 min svijetlo... ljudska svijest prezivi i nakon smrti tijela znaci ti kad radis neki posao ti nezivis...e meix meix odi spat...a sta se tice svijesti to nije dokazano ti bas ne kuzis.. isto ti je kad ostranis bubreg da ces ga dat nekom drugom on sam moze neko vrijeme opstat tako mozak opstane te 2 min bahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahaha sta ti oces rec da kad ti neko odstrani bubreg da on nastavi zivjet? ima djecu i ozeni se? bahahahahha bubreg je organ kao i mozak.. nije zivo bice samo za sebe i nemoze zivjet AHAHAHAHAHAHAHA NE MOGU VJEROVATI !!!!! JOOOOOJ! ULJEPŠALI STE MI VEČER....SADA MOGU MIRNO SPAVATI BAHAHAA | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:48 am | |
| meix ti bas nekuzis nisam rekao da je zivo bice nego da moze opstat sam neko vrijeme da nadje "domacina" da moze dalje funkcionirat u sklopu organizma jebote | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:49 am | |
| laku noć ljudi....hvala na divnoj predstavi... :9 bahahahahahahahahahah | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:49 am | |
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
i ne ne vidis u te 2 min svijetlo... ljudska svijest prezivi i nakon smrti tijela znaci ti kad radis neki posao ti nezivis...e meix meix odi spat...a sta se tice svijesti to nije dokazano ti bas ne kuzis.. isto ti je kad ostranis bubreg da ces ga dat nekom drugom on sam moze neko vrijeme opstat tako mozak opstane te 2 min bahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahaha sta ti oces rec da kad ti neko odstrani bubreg da on nastavi zivjet? ima djecu i ozeni se? bahahahahha ahahahha napisao sam da opstane znaci jos je u funkciji papcino jedna i moj auto je u funkciji pa nije ziv... mama ti je papcina pozdravi je usput | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| |
| |
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:50 am | |
| - bloodykisses je napisao/la:
- laku noć ljudi....hvala na divnoj predstavi... :9
bahahahahahahahahahah Još nisi išla spavat!? Ae!!! | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:51 am | |
- meix ti bas nekuzis nisam rekao da je zivo bice nego da moze opstat sam neko vrijeme da nadje "domacina" da moze dalje funkcionirat u sklopu organizma jebote
ne ti si reko da mozak zivi jos 2 min od kad ti tijelo umre... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:51 am | |
| - bloodykisses je napisao/la:
- laku noć ljudi....hvala na divnoj predstavi... :9
bahahahahahahahahahah noc | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:52 am | |
| - Meix je napisao/la:
- meix ti bas nekuzis nisam rekao da je zivo bice nego da moze opstat sam neko vrijeme da nadje "domacina" da moze dalje funkcionirat u sklopu organizma jebote
ne ti si reko da mozak zivi jos 2 min od kad ti tijelo umre... to zivi je bilo pod navodnike...nauci citat | |
|
| |
Meix Psycho
| |
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:57 am | |
| da nesto rascistimo ja sam rekao da kad ti umres mozak moze funkcionirat jos 2minute i to je to | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:00 am | |
- da nesto rascistimo ja sam rekao da kad ti umres mozak moze funkcionirat jos 2minute i to je to
samo se ti sad izlaci... ti ne umres dok god ti mozak radi.. tako da... mozda prestanes disat i srce ti stane.. ali dok god ti mozak radi ocito si "ziv"... | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:02 am | |
| - Meix je napisao/la:
- da nesto rascistimo ja sam rekao da kad ti umres mozak moze funkcionirat jos 2minute i to je to
samo se ti sad izlaci... ti ne umres dok god ti mozak radi.. tako da... mozda prestanes disat i srce ti stane.. ali dok god ti mozak radi ocito si "ziv"... ja da ti odsjecem glavu ti bi bio mrtav a mozak bi ti funkcionirao jos 2 minute...tako da mozes odjebat svoje teorije... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:03 am | |
- Meix je napisao/la:
samo se ti sad izlaci... ti ne umres dok god ti mozak radi.. tako da... mozda prestanes disat i srce ti stane.. ali dok god ti mozak radi ocito si "ziv"... ja da ti odsjecem glavu ti bi bio mrtav a mozak bi ti funkcionirao jos 2 minute...tako da mozes odjebat svoje teorije... daj odrasti.. nije ti ovo diablo | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:05 am | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
samo se ti sad izlaci... ti ne umres dok god ti mozak radi.. tako da... mozda prestanes disat i srce ti stane.. ali dok god ti mozak radi ocito si "ziv"... ja da ti odsjecem glavu ti bi bio mrtav a mozak bi ti funkcionirao jos 2 minute...tako da mozes odjebat svoje teorije... daj odrasti.. nije ti ovo diablo diablo je zakon | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:06 am | |
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
samo se ti sad izlaci... ti ne umres dok god ti mozak radi.. tako da... mozda prestanes disat i srce ti stane.. ali dok god ti mozak radi ocito si "ziv"... ja da ti odsjecem glavu ti bi bio mrtav a mozak bi ti funkcionirao jos 2 minute...tako da mozes odjebat svoje teorije... daj odrasti.. nije ti ovo diablo diablo je zakon pa idi onda igrat.. | |
|
| |
Vil-Drakon Madman
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:07 am | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
samo se ti sad izlaci... ti ne umres dok god ti mozak radi.. tako da... mozda prestanes disat i srce ti stane.. ali dok god ti mozak radi ocito si "ziv"... ja da ti odsjecem glavu ti bi bio mrtav a mozak bi ti funkcionirao jos 2 minute...tako da mozes odjebat svoje teorije... daj odrasti.. nije ti ovo diablo diablo je zakon pa idi onda igrat.. idem aj bok | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 1:08 am | |
| | |
|
| |
NiX4tHeG@M3R Fresh Meat
Broj postova : 130 Age : 32 Lokacija : Zabreg Registration date : 20.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 12:44 pm | |
| kaj nije jučer owa tema imala 13 stranica | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 2:24 pm | |
| to je bilo jucer | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: SpammeRaj :) pon svi 28, 2007 2:33 pm | |
| ## ¦ ¦ ### #### ########### ## ## ### #### ## #### ¦ ¦ # # # # # # ## # # # # # ### # # ¦ ¦ # # # # # ####### ## # # # # # # ## # # ¦ ¦ # # ## # # # ## ## # # # # # # ## # # ¦ ¦ # ###### # # # # ## ## # # # # # # #### # ¦ ¦ # # # ######## ## ### # # # # # # # ## ¦ ¦ # # # # # ## # # # ## # # # ## ¦ ¦ # ###### # # ######## ## ### # # ## # # # ## ¦ ¦ # # ## # # # # # ## # # ### # # # ¦ ¦ # # # # # # # # # # ## ## # # # ¦ ¦ # # # # ## ####### # # # # ## # # # ¦ ¦ # # # # # # ### # ## # # # # ¦ ¦ ### # # ######### # ### ## # # # ¦ ¦ # # # # # # ¦ ¦ ## ## ## ¦ ¦ # ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ############ # #### ## #### ## ########### ###### #### ############# ######## ¦ ¦ # # # # # ## # # ## # # # # # # # # # ## # ¦ ¦ # ## # ## # # # # # # # ######## # ## # # # ## ## # ¦ ¦ #### #### # # # # # # # # # # # # # # ##### #### # ###### ¦ ¦ # # ## # # ### ## # ### ## # # # ## # # # # # ¦ ¦ # # # # ## # ## # ## # ######## # # # # # # # ######### ¦ ¦ # # # ## # # ## # ## # # # ## # # # # # ¦ ¦ # # # ## # # # # # # # ####### # # # # # # ####### # ¦ ¦ # # ## ## # # # # # # # # # # # # # # # # ## # ¦ ¦ # # # ###### # # ## ## # ## ## # # # # # # # # ## # ¦ ¦ # # ## # # # # # # # # # ## ######## # # # # # # ###### # ¦ ¦ # # # ## # # # # # # # # # # # # # # # # # # ¦ ¦ # # ########### #### ## # #### ## # ######### #### # # # # ######## ¦ ¦ # # ## # ## # # # # # ¦ ¦ ## ## # ## # ### ## ¦ ¦ # ### ### ## # ¦ ¦ ¦ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SpammeRaj :) | |
| |
|
| |
| SpammeRaj :) | |
|