| Snovi | |
|
+17Rusty D.E.A.D. Acrodyn Meix MindReader rock on... Kalma Man from the Moon medusa Arbiter of Change Pear of Anguish Head_Banger bloodykisses The Bard rIdIkul CroCarp MorgotH 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Snovi sri svi 23, 2007 8:18 am | |
| Evo da otvorim temu o njima gdje možemo reći nase snove. Evo ja sam sanjao da saqm bio na nekom sajmu i da sam vidio orginalne cede za kupiti. NJaime kupio sam od Maidena : Seventh son of the 7nth son i piece of mind i od Metallice Ride TZhe Lightning :89 ali to je sve san bio | |
|
| |
CroCarp Fresh Meat
Broj postova : 169 Age : 31 Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Snovi sri svi 23, 2007 9:22 am | |
| ludog ti sna!! ja sam sanjao da sam guske ganjao!hahaha evo sad zaozbiljno! SAnjao sam da sam bio vodja treceg svjetskog rata i da sam naredjivao gdje treba bacati nuklearke! Prvi su bili SAD a onda kina i japan! | |
|
| |
rIdIkul Fresh Meat
Broj postova : 85 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi sri svi 23, 2007 11:08 am | |
| sanjao sam da sam zakasnio na krizmu. i onda me pop tjreao iz crkve i prolio po meni ono ulje za krizmu | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi sri svi 23, 2007 5:34 pm | |
| Neki dan sam nabavio novi album grupe Circulus, i dosta ga slušao prije neg sam išo spavati, i onda sam imao neke psihodelične snove. Bio sam vitez u rozom/ljubičastom oklopu sa nekakvim crnim tetovažama po oklopu koje su se stalno micale i mijenjale, i skakao sam po nekim žutim i ljubičastim gigantskim gljivama koje su me odbacivale okolo. Nije baš imalo smisla, ali bilo mi je fora. Psychedelic... | |
|
| |
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Snovi uto lip 12, 2007 9:57 pm | |
| sanjala sam da su mi se klimali, gnjilili i padali zubi!..odvratno:no: | |
|
| |
Head_Banger Fresh Meat
Broj postova : 230 Age : 37 Lokacija : Sanitarium on the lost hill,aw8ing for someone to free me!!!!! Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi uto lip 12, 2007 10:00 pm | |
| ja sam sanjo da me neko uspio udarit sakom, onda sam se probudio i rekao pa naravno da je to samo san | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Snovi sri lip 13, 2007 2:38 pm | |
| Ja sam sanjao da sam imao facu od Pamele Anderson i da sam išao pišat na brdo ali umjesto kite sam imao špuntu!!! | |
|
| |
Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Snovi sri lip 13, 2007 4:08 pm | |
| Sam već pričao o tome kako sam jedan-te-isti san sanjao nekih 2 tjedna, skoro mjesec dana? To je bilo jedno intenzivno iskustvo. | |
|
| |
rIdIkul Fresh Meat
Broj postova : 85 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi sri lip 13, 2007 9:19 pm | |
| - Arbiter of Change je napisao/la:
- Sam već pričao o tome kako sam jedan-te-isti san sanjao nekih 2 tjedna, skoro mjesec dana? To je bilo jedno intenzivno iskustvo.
djizs, i meni se to događalo. bar 4-5 puta sam ga sanjao. ono, sve snijeg, u brdu stabla. ja vicem "Ima li koga?!?", a vrag me iza stabla gleda. i onda ga moram uhvatit, al se svaki put u nesto pretvori. i tako jedan dan dosli nam radnici popravit lavandin aka umivaonik, i ja vidim vraga, pretvorio se u mrlju. I ja ko fol ispadne mi francuski ključ na vraga i satare ga. i onda ga zatvorim u lijes i tamo bude zatočen. i jedan dan ja dođem i otvorim lijes.... spooky Oo | |
|
| |
medusa Patient
Broj postova : 360 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi čet lip 14, 2007 6:32 pm | |
| evo ovako- neki freak show san malo je nejasan, uglavnom se odvija od toga da mi je kuća bila opsjednuta, sve išarana grafitima, vlaga na zidovima (ma znate siv one stare kuće kako to izgleda) došao sam u jednu sobu, tamo sjedi moj stari no malo izobličena siva, luđačkih očiju verzija mog starog, i drži neku glavu, u koju su urezanu neki demonski znakovi (odnosno u snu sam pomislio "to mora da su demonski znakovi") i onda je rekao da ga pričekam, da mora nešto obaviti, pa će mi objasnit sve u vezi s tom glavom, a ja pobjegne na ulicu, on me pratio no ja sam pobjegao. ulica se promjenila, do tog trenutka je to bila moja regular ulica, ali onda sam izbio na parkiralište (takvoga nema u mom djelu grada) tamo je bio neki lik, a ja sam povikao "pomozite mi) no kad se lik okrenuo, lice mu je bilo istrunulo, gnjilo, i on se bacio na mene, i uhvatio za grlo. jedan trenutak sam bio svjestan da je to sve san, no nisam se mogao probuditi, a baš sam osjetio one odvratne prste na svom vratu. eto srećom sam se uspio probuditi =) | |
|
| |
Man from the Moon Fresh Meat
Broj postova : 171 Age : 36 Lokacija : Međimurje Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Snovi pet lip 15, 2007 10:01 pm | |
| zadnje vrijeme sanjam lucidne snove.. fora.. sam je bed dok padneš u rupu tolko se scukam da se probudim | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Snovi sub lip 16, 2007 1:22 pm | |
| u pičku materinu....sanjala sam svog velečasnog...stravično.... opet mi je govorio iste stvari ko zapravo... i ja sam mu napisala neki sastav da sam Normalna i da sam ko drugi, da sam sretna i te spike.... i onda mi se počeo strašno smijati i rekao da glumim i opet počeo srat da ću se ubiti i tako to....bbbbbb | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 4:45 pm | |
| Dva put sam sanjao izrazito strašne snove... neda mi se govorit o njima. Jel' još tko osim mene sanja da može letjeti? | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 4:48 pm | |
| nikad dosad nisma sanja da mogu letjeti | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 4:54 pm | |
| Ja jesam... doduše prije dvije, tri godine... letio sam popu Gokua! | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 4:56 pm | |
| neznam, ja se zadnjih dana ne sjećam svojih snova | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 4:58 pm | |
| Ja zadnjih dana ništa i ne sanjam... | |
|
| |
Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 4:59 pm | |
| Ja zadnjih nekoliko noćiju ne znam gdje sam zbog određenih pića.. beat that. | |
|
| |
rock on... Fresh Meat
Broj postova : 83 Age : 35 Lokacija : Zagreb Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 7:37 pm | |
| ja svakaj sanjam..bolje da ne pričam..uglavnom zadnjih dana sve nekaj strava snovi.. | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 8:32 pm | |
| Sanjao sam da sam zašlatao neku trebu i da me onda tužila mami. | |
|
| |
MindReader Psycho
Broj postova : 722 Age : 33 Lokacija : Požega Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Snovi pon srp 02, 2007 9:34 pm | |
| evo u vezi 1. posta - ja sam sanjo da sam išo u jedan šrot dućan tu u pože zi i išo sam kupit oriđiđi Matter of life and death (mejdeni,jel).. al onda sam dobio neki potpuno drugi cd... i još nisam mogo otvorit oči (u snu).. ma užas i sanjo sam da sviram gretsch falcon gitaru http://www.fender.ru/gretsch/img/g7593b.jpg (frusciante svirao u spotu californication - rhcp jel) | |
|
| |
rock on... Fresh Meat
Broj postova : 83 Age : 35 Lokacija : Zagreb Registration date : 12.05.2007
| |
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Snovi uto srp 03, 2007 1:18 am | |
| mamma mia, koji san sam imala.... poslije onih problema koji su bili sa onim securitijima u rapcau... uglavnom, da sam bila u Černobilu u ratu, a to je bio prostor Labina i da nas je vojska stalno premještala i mučila...i na kraju sam se išla sakriti u neku zgradu di je bila misa koju je vodio onaj ludi velečasni s kojim sam imala problema.... đizs koja noćna mora... | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Snovi uto srp 03, 2007 3:48 am | |
| - bloodykisses je napisao/la:
- mamma mia, koji san sam imala....
poslije onih problema koji su bili sa onim securitijima u rapcau... uglavnom, da sam bila u Černobilu u ratu, a to je bio prostor Labina i da nas je vojska stalno premještala i mučila...i na kraju sam se išla sakriti u neku zgradu di je bila misa koju je vodio onaj ludi velečasni s kojim sam imala problema.... đizs koja noćna mora... hahaha... rat u cernobilu? to je nesto novo? mislim tamo je elektrana eksplodirala znas? | |
|
| |
bloodykisses Psycho
| Naslov: Re: Snovi uto srp 03, 2007 11:08 am | |
| - Meix je napisao/la:
- bloodykisses je napisao/la:
- mamma mia, koji san sam imala....
poslije onih problema koji su bili sa onim securitijima u rapcau... uglavnom, da sam bila u Černobilu u ratu, a to je bio prostor Labina i da nas je vojska stalno premještala i mučila...i na kraju sam se išla sakriti u neku zgradu di je bila misa koju je vodio onaj ludi velečasni s kojim sam imala problema.... đizs koja noćna mora... hahaha... rat u cernobilu? to je nesto novo? mislim tamo je elektrana eksplodirala znas? ma znam nešto... jebote, danas se probudim uplakana... sanjala sam da sam masakrirala u samo obrani jednog frenda iz škole, koji me napao u šumi, a tijelo mu je bilo kao neka sumo ženska.... a ja sam došla sa nekim tanjurom i tim nožem na posao u labin na neki štand sa voćem i povrćem... i onda mi je srala neka likica da zašto sam to napravila, to mi je valjda bila nona... gluposti.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snovi | |
| |
|
| |
| Snovi | |
|