| Urbane i ostale Legende | |
|
+4Arbiter of Change D.E.A.D. The Bard MorgotH 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Urbane i ostale Legende sri svi 23, 2007 6:43 pm | |
| Ok, ako znate za koju legednu recite nam je. Može biti one već dobro znane ili malo nepoznatije. I zanimaju me labinske legende ( osim mirze, on nije legenda, on je stvarnost ) | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende sri svi 23, 2007 7:33 pm | |
| Odi u kupaonicu, zatvori vrata, ugasi svjetla i gledajući u ogledalo 3 puta reci bloody mary. Ameri su uvjereni da ćeš izgubiti oči. Ako tvoj sljedeći post vidimo u crnoj kronici, znat ćemo da djeluje... | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende sri svi 23, 2007 7:40 pm | |
| - The Bard je napisao/la:
- Odi u kupaonicu, zatvori vrata, ugasi svjetla i gledajući u ogledalo 3 puta reci bloody mary. Ameri su uvjereni da ćeš izgubiti oči.
Ako tvoj sljedeći post vidimo u crnoj kronici, znat ćemo da djeluje... ja sma nekoliko godina živio u strahu pored toga. Naime kad sam imao 4 godine ja i frend smo gledali film Candyman, a on se pojavljuje ako pet puta spomeneš njegovo ime ispred ogledala po noći. Poštosma kao dijete skoro svaku noć odlazio na wece morao sam proć pored ogledala do wecea. I tamo me je uvijek uhvatio nekakav strah, uvijke sam htio to reći, ali sam se usrao, jedvasam skupio snage da dođem do wecea i obavim svoje. Sve me je to jebalo u zdrav mozak dok nisam s 6 godina došao kod zrcala , tao jedne večeri i pet puta rekao candyman i onda sam u svom strahu, sav psoeren pobjegao u wce i tamo ostao 25 minuta, dok nisam shvatio daje sve to samo jedna glupost. | |
|
| |
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| |
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| |
| |
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende pet svi 25, 2007 4:54 pm | |
| - Morgoth je napisao/la:
- The Bard je napisao/la:
- Odi u kupaonicu, zatvori vrata, ugasi svjetla i gledajući u ogledalo 3 puta reci bloody mary. Ameri su uvjereni da ćeš izgubiti oči.
Ako tvoj sljedeći post vidimo u crnoj kronici, znat ćemo da djeluje... ja sma nekoliko godina živio u strahu pored toga. Naime kad sam imao 4 godine ja i frend smo gledali film Candyman, a on se pojavljuje ako pet puta spomeneš njegovo ime ispred ogledala po noći. Poštosma kao dijete skoro svaku noć odlazio na wece morao sam proć pored ogledala do wecea. I tamo me je uvijek uhvatio nekakav strah, uvijke sam htio to reći, ali sam se usrao, jedvasam skupio snage da dođem do wecea i obavim svoje. Sve me je to jebalo u zdrav mozak dok nisam s 6 godina došao kod zrcala , tao jedne večeri i pet puta rekao candyman i onda sam u svom strahu, sav psoeren pobjegao u wce i tamo ostao 25 minuta, dok nisam shvatio daje sve to samo jedna glupost. | |
|
| |
Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende pet svi 25, 2007 10:31 pm | |
| - The Bard je napisao/la:
Ako tvoj sljedeći post vidimo u crnoj kronici, znat ćemo da djeluje... Ajde sad iskreno; kakvog to smisla ima? Ne pobijam ja to tu sada, ali zašto baš Bloody Mary? Duh ili tako nešto? Zašto baš vid? Ali da, ipak su to Ameri... | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende pet svi 25, 2007 10:45 pm | |
| Nemojte vi meni protiv amerikanaca... I BTW jel' tko probao to? Ja sada išao probati i doašo ja u wc ugasio sva svjetla u kući i 3 puta to izgovorio... i ništa. Dođem da oipet pročlitam upute i vidim da treba zatvorit vrata... Ajde odite ispred ogledala i 5 puta recite "Candyman" | |
|
| |
medusa Patient
Broj postova : 360 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende pet svi 25, 2007 11:15 pm | |
| ja mislim da ako kažeš bloody mary 3 puta u mraku, dođe ti duh i prokune te vječnom mamurnošću | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende sub svi 26, 2007 12:45 am | |
| - Mirza - Helvete je napisao/la:
- Morgoth je napisao/la:
- The Bard je napisao/la:
Ako tvoj sljedeći post vidimo u crnoj kronici, znat ćemo da djeluje... ja sma nekoliko godina živio u strahu pored toga. Naime kad sam imao 4 godine ja i frend smo gledali film Candyman, a on se pojavljuje ako pet puta spomeneš njegovo ime ispred ogledala po noći. Poštosma kao dijete skoro svaku noć odlazio na wece morao sam proć pored ogledala do wecea. I tamo me je uvijek uhvatio nekakav strah, uvijke sam htio to reći, ali sam se usrao, jedvasam skupio snage da dođem do wecea i obavim svoje. Sve me je to jebalo u zdrav mozak dok nisam s 6 godina došao kod zrcala , tao jedne večeri i pet puta rekao candyman i onda sam u svom strahu, sav psoeren pobjegao u wce i tamo ostao 25 minuta, dok nisam shvatio daje sve to samo jedna glupost. jebiga mirza bio sam klinac, to je jedini horror koji me je prestrašio u cijelom mom životu. | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende pon lip 11, 2007 8:19 pm | |
| 1. stvar - neznam koji mi je bio kurac da stavim u multimediju ovu temu 2. da malo osvježim topic Da, ovo je slika i kruže glasine da ju je nacrtala djevojka ( makar sam ja pročitao djevojčicu, ali to je nemoguće ) koja se kasnije nakon što ju je nacrtala ubila. Naime ako vi gledate ovu djevojku u oči najmanje 5 minuta i dobit ćete želju za samoubojstvom ili ce vam se događati čudne stvari. BIlo kako bilo, meni je ovo dalo odličnu inspiraciju za još jednu kratku pricicu Ajde acrodyn gledaj je u oči i počini samoubistvo, ajde za mene | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende pon lip 11, 2007 10:15 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende čet lip 14, 2007 3:09 pm | |
| Da je neki komad možda bi i gledao 5 minuta... | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende ned lip 24, 2007 5:12 pm | |
| Inale jučer sam prizivao bloody mary. Nije se pojavila možda zbog toga šta potpuno nije pala noč, ali moram priznati nije lijep ugođaj, još pogotvo ako si u to vrijeme pisao priču o njoj | |
|
| |
Black Knight Fresh Meat
Broj postova : 34 Age : 32 Registration date : 24.06.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende ned lip 24, 2007 5:18 pm | |
| | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende ned lip 24, 2007 5:32 pm | |
| - Helvete je napisao/la:
- Da je neki komad možda bi i gledao 5 minuta...
Pa nije neka ružna, jel'? Ali imam ja pametnijeg posla nego li gledati pet minuta. NEbi ja gledao pet minuta ni golu Kate Beckinsale! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Urbane i ostale Legende | |
| |
|
| |
| Urbane i ostale Legende | |
|