| POštenje | |
|
+7Kalma D.E.A.D. Meix Arbiter of Change bloodykisses medusa MorgotH 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: POštenje čet svi 24, 2007 3:10 pm | |
| Ok, ja sam super. Maturanti su završili školu...super za njih, došli u razred u valovima i porasturili nam razred ( barem ono šta je ostalo od razreda ) i to je to. Super mi smo bili jedini jadnici koji su imali nastavu u školu jer je šupčina od profesora nije nas htio pustit ca. Imali smo ga tri sata, a on predahje mjerenja i dosadan je za popizditi. Neki su markirali treći njegov sat, ali ja sam ostao pošten te sam još s nekima ostao. SUper, doma su me učili da je poštenje vrlina te da se to nagrađuje. Da nagrađuje se. Čitajte dalje molim. Ok, neki su markirali a ja sam ostao. Nitko nije slušao profesora, a ni ja ga nisam slušao. Ispod klupe sam našao metro te sam ga otvorio. Profesor me je vidio, zvao pred ploču i poeo ispitivati DANAŠNJE gradivo koje nisam imao pojma, kao ni ostatak mog razreda. Znači meni je dao kulju, i počeo mi je srati zašto sam ja ostao na satu, i tu gubim vrijeme . Najrađe sam mu htio ppljunut u lice i reći : jer sam posrana poštenjačina, ti pedofilski demone. Ali nisam mirno sam otišao do klupe, uzeo metro i išo riješavat križaljku. Onda je prozvao drugoga i poeo ga ispitivati, ali gad je imo sreće i taman kad je htio kazaT Da nezna, zvonilo je zvono. I to je zahvalnost. Mi smo ostali na satu, imali smo priliku pobjeći, makar ga nitko nije slušao. ALi kud je išao pitati baš mene, nisam smetao cijeli sat, samo sam šutio , uvijek sam miran na satovima i on seronja ide mene pitati i počne mi srat zašto am ostao. Evo vam ga kako ja poštenje "vrijedno". PA zato zaboli vas kurac za druge i poštenje mislite na samo sebe i to je to. Zajebite sve ostale. | |
|
| |
medusa Patient
Broj postova : 360 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: POštenje čet svi 24, 2007 3:43 pm | |
| hehe ja sam markirao danas a slušaj, pošteni ljudi uvijek nastradaju, to je zakon našeg društva. | |
|
| |
bloodykisses Psycho
Broj postova : 964 Age : 34 Lokacija : Rabac Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: POštenje čet svi 24, 2007 4:03 pm | |
| mA BUDI POŠTEN AL NE PREVIŠE, TAKO DA I TEBI IDE U KORIST. | |
|
| |
Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: POštenje čet svi 24, 2007 10:26 pm | |
| You win some, you lose some... nema ti baš pravde danas. | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 12:46 pm | |
| - Morgoth je napisao/la:
- Ok, ja sam super. Maturanti su završili školu...super za njih, došli u razred u valovima i porasturili nam razred ( barem ono šta je ostalo od razreda ) i to je to. Super mi smo bili jedini jadnici koji su imali nastavu u školu jer je šupčina od profesora nije nas htio pustit ca. Imali smo ga tri sata, a on predahje mjerenja i dosadan je za popizditi. Neki su markirali treći njegov sat, ali ja sam ostao pošten te sam još s nekima ostao. SUper, doma su me učili da je poštenje vrlina te da se to nagrađuje. Da nagrađuje se. Čitajte dalje molim. Ok, neki su markirali a ja sam ostao. Nitko nije slušao profesora, a ni ja ga nisam slušao. Ispod klupe sam našao metro te sam ga otvorio. Profesor me je vidio, zvao pred ploču i poeo ispitivati DANAŠNJE gradivo koje nisam imao pojma, kao ni ostatak mog razreda. Znači meni je dao kulju, i počeo mi je srati zašto sam ja ostao na satu, i tu gubim vrijeme . Najrađe sam mu htio ppljunut u lice i reći : jer sam posrana poštenjačina, ti pedofilski demone. Ali nisam mirno sam otišao do klupe, uzeo metro i išo riješavat križaljku. Onda je prozvao drugoga i poeo ga ispitivati, ali gad je imo sreće i taman kad je htio kazaT Da nezna, zvonilo je zvono. I to je zahvalnost. Mi smo ostali na satu, imali smo priliku pobjeći, makar ga nitko nije slušao. ALi kud je išao pitati baš mene, nisam smetao cijeli sat, samo sam šutio , uvijek sam miran na satovima i on seronja ide mene pitati i počne mi srat zašto am ostao. Evo vam ga kako ja poštenje "vrijedno". PA zato zaboli vas kurac za druge i poštenje mislite na samo sebe i to je to. Zajebite sve ostale.
da si bio posten bis bio otisao sa cijelim razredom.. jer kad niko ne ostane nikom nista... ustvari nisi bio posten prema onima koji su otisli jer si ostao... istina... na krivo postenje si se furao | |
|
| |
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 4:37 pm | |
| Pa da... kod nas je bilo dovoljno da njih 5 ide, već je ostatak razreda vani Da se sada vratim u srednju markirao bi dok ne skupim tih 19 neopravdanih. Ionako kad maturiraš svi zaborave te neopravdane. | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 4:45 pm | |
| ma mi sm sjeban razred za marikirat uvijek neki zajebu | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 5:59 pm | |
| - Morgoth je napisao/la:
- ma mi sm sjeban razred za marikirat uvijek neki zajebu
Pa šta ako zajebu. Ti bježiš radi sebe, ne radi njih Nikad nečeš naletit na razred koji kompletno bježi. | |
|
| |
Meix Psycho
| |
| |
NiX4tHeG@M3R Fresh Meat
Broj postova : 130 Age : 32 Lokacija : Zabreg Registration date : 20.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 6:48 pm | |
| Da mrzim te pedere koji zajebu tj cure a joj mama će me tuč ma tata će me silovat MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CRKNITE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 9:16 pm | |
| | |
|
| |
Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: POštenje pet svi 25, 2007 10:34 pm | |
| - NiX4tHeG@M3R je napisao/la:
- Da mrzim te pedere koji zajebu tj cure a joj mama će me tuč ma tata će me silovat MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CRKNITE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To dosta toga objašnjava. | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: POštenje sub svi 26, 2007 12:31 pm | |
| | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
Broj postova : 408 Age : 33 Lokacija : Grejvjard Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: POštenje sub svi 26, 2007 12:41 pm | |
| i ja neki put shvatim da mogu samo sebi vjerovati... puno puta su me iznevijerili prijatelji kojima sam uvijek pomogao kad im je trebalo.. a opet.. boli ih k za mene... a kad bi mene bolio kurac za svhi njih najebali bi... al' razbit cu im nos.. svima.. -.- P.S: et.. mogu reci da je Toni dobar prijatelj i da imam povjerenja u njega.. | |
|
| |
Rusty Fresh Meat
Broj postova : 124 Age : 38 Lokacija : Labin Rijeka Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: POštenje sub svi 26, 2007 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: POštenje sub svi 26, 2007 1:05 pm | |
| i kud bas 2 godine za redom...a se sjecas kad su nas trpali u isti bus za u zagreb... koje su to pijanke i razbijanja po busu bila... hehe | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: POštenje sub svi 26, 2007 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: POštenje | |
| |
|
| |
| POštenje | |
|