RooM 69
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RooM 69

Where silence exists no more...

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

G.H.B.

Go down 
+2
Acrodyn
MorgotH
6 posters
Autor/icaPoruka
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
MorgotH

Male
Broj postova : 1297
Registration date : 09.05.2007

G.H.B. Empty
PostajNaslov: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 10:22 am

Jučer navečer dobio sam inspiraciju za sljedeću kratku priču, a danas sam je napisao. Uživajte u čitanju:D

http://docs.google.com/Doc?id=dfdvch7w_2c3pdnj

G.H.B.
written by - Toni Juričić

„Don't talk to strangers
'Cause they're only there to do you harm“

-Dio, Don't Talk To Strangers

Ne mogu vjerovati da ću ponovno to učiniti. Moj bože, koji sam ja monstrum. Zašto ovo uopće radim ? Hehe, za onaj lijepi trenutak koji kratko traje ali se ureže u vašu psihu. Onaj predivni osjećaj da ste upravo jebali neku zgodnu žesnku, koja vam inače nebi dala. Bože kako je lijep osjećaj, kad vladate nad njihovim nadrogiranim tijelima kad ih jebete, a one vam nemogu ništa. I sve to uz malenu pomoć magičnog GHB-a1.

Djevojku sam upoznao pred par tjedana i to na isti način kao i ostale djevojke. Preko onog glupog date-servicea. Ajme majko kako se te ženske glupe. Koliko god im ostali tupili da se ne nalaze s strancima, one ipak popuste tom ludom osjećaju znanom kao ljubav, te se nađu s misterioznim strance. Ako je taj stranac ok onda ok, ali ako je taj stranac neki manijak ( poput mene ) onda im se loše piše, hehe.

Djevojka je bila visoka i duge plave kose, ženska kakvu bi svatko htio pojebat sa savšenim oblinama. Još uvijek se pitam šta je ona radila na tim sranjima, koje su za neke patetičare. Pa ona samo pucne prstima i muškarci joj ljube noge. Uh, kako mrzim takve muškarce koji su marionete, te plešu kako im ženske narede. One bi nama trebale biti marionete, a ne mi njima. Zato i obožavam raditi ovo.

Ipak ona je bila malo povučena, teško je nalazila prijatelje. Jebi ga neki su takvi, ali nema veze takve su još tuplje pa ih se lakše zajebe, izjebe i sjebe. Bila je pametna i pohađala je posebni program za nastavu. Zato najvjerojatnije niti nije imala prijatelje, jer pametni ( pogotovo ovi iz tih „institucija“ ) imaju malo prijatelja upravo zbog te svoje pameti. Imala je malo prijatelja, ali to su joj više bili poznanici nego prijatelji.

Imala je pun kurac ponuda da izađe s nekim tipovima ( za koje vjerujem da su svi bili neki frikovi, pa da ih je zato odbila ), ali ipak ona je izabrala mene, „ nježnog i dobroobrazovanog mladića koji voli duge šetnje po obali, voli svakave životinje te u slobodno vrijeme voluntira u klubu retardiranih2 “. Naravno većina djevojaka pada na tip takvih muškarce, ali većinom ti mladići već imaju svog muškarca.

Ona je bila skoro pa ista kao ovaj muškarac kojeg sam glumio, volila je sva ta sranja. Čak me je upitala ako sam kasnije za šetnju plažom. Ja sam naravno „ushićeno“ potvrdno odgovorio. Moj bože kakva je to glupača. Stvarno misli da sam ja neki dobrotvor. Nema veze, brzo ću je razuvjeriti. Kako cu uživat dok je budem silovao, nema i većeg užitka nego začepit kurcem usta lajavih kokoši. Dobro ona nije bila lajava, govorila bi samo kad biš je nešto upitao. Kad smo se večeraš upoznali bila je sva ukočena, jedva je govorila a ruke su joj drhtale. Nježnije stvorenje u životu nisam vidio, a i tako lijepu. Nasmijale me do suza svojim ponašanjem, kao da je upoznala svog omiljenog glumca, te sva ushićena nezna što govori i riječi su joj se koji put zmješale.

O moj bože, neznam šta je sad ovo događa. U mislma vidim nju i sebe u crkvi kako se ženimo, vidim nju trudnu i sebe kako se igram s svojim sinom dok ona gleda s prozora naše velike kuće. U ušima čujem njezin prdivni smijeh, a njezine velike plave oči su me počale proganjati. Ovaj osjećaj nisma imao još iz srednjoškolskih dana, onaj glupi osjećaj zvan ljubav zbog kojeg sam se opekao, a te opekline nikad nisu splasnule. Zar ču i nju silovati ? Onu koju volim ? Nesmijem to učiniti.

Otvorile su se moje stare rane i sjetio sam se djevojke zbog koje sam se opekao. Mržnja je ponovno zavladala mojim umom, nisam mogao dopustit da se ponovno opečem te sam se odlučno okrenuo i izišao iz WC-a, jer GHB samo šta nije počeo djelovati.

Sagnute glave je sjedila na stolici u restoranu. Mislio sam da spava, ali još je bila budna makar poprilično ošamućena, a čaša onog pića u kojem je bio GHB je prazna. Upitao sam konobara šta se desilo, a konobar mi je odgovorio da kad ju je maloprije upitao što joj je ( konobari u ovom restoranu su posebno brižljivi ) te se požalila da joj je zlo. Napravio sam zaćuđenu facu, a u sebi sam se veselio svom sljedećem zgoditku. Platio sam račun, podignuo djevojku s stolice te izišao iz restorana. Jadnica je jedva hodala. Odvukao sam je do jedne male tamne uličiće gdje sam odlučio obaviti svoj posao.

Počeo sam je ljubiti, ali ona nije uzvraćala. Skinuosam joj majicu te zgrabio sisu. Počela se opirati nekom slabom silom, obožavam kad to rade. Još jedna dobra stvar je to šta je imala minicu, šta mi je olakšalo posao skidanja njezinih gaća.Ona se i dalje opirala. Taman u trenutku kad sam joj ga htio zabiti, u trbuhu sam osjetio jaku oštru bol.

Pogledao sam njezino lice koje je nosilo na sebi zloban smiješak. Nije bila nadrogirana, bila je trijezna i budna kao svećenik u nedeljno jutro. Iz mog trbuha je izvukla oštri nož, a ja sam bespomoćan pao na pod previjajući se od boli. Instiktivno sam se počeo derati da zašto je to učinila, a ona se sagnula do mene i rekla - Nema ničeg ljepšeg nego gledati kako kriminalac na podu umire previjajući se i kuneće svih oko sebe, a prvnestveno sebe. Obožavam taj osjećaj, pogotovo kod vas silovatelja kad vam kroz glavu prolaze lica svih žena kojih ste uništili. Kroz glavu mi je preletila scena kako odlazim u WC, te nakon šta sma ušao ona naruči isto novo piće, a staro dava konobaru da ga baci. Brzo popije novo te počne glumiti da joj je zlo. Nisam mogao vjerovati da se to moglo dogoditi. Prevaren sam. Ona se dignula, obukla se i otišla ostavlajući me ovdje samog da umrem. Proklinjao sam njezino ime sve dok me nije uhvatila grozna hladnoća i mrak pao na moje oči.
[Vrh] Go down
https://sanitarium.forumcroatian.com
Acrodyn
Admin-core
Admin-core
Acrodyn

Male
Broj postova : 408

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 1:48 pm

svaka čast! dobra priča.. =)
[Vrh] Go down
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
MorgotH

Male

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 1:48 pm

fala:oops:
[Vrh] Go down
headoneast
Fresh Meat
Fresh Meat
headoneast

Male
Broj postova : 220
Registration date : 10.05.2007

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 5:17 pm

često te pere inspiracija...blago tebi...ja već 2 mjeseca nemam ideja nikakvih...
[Vrh] Go down
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
MorgotH

Male

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 5:52 pm

mene neke vrijeme nije prala inspirajcija pa me sad opet "napala"
[Vrh] Go down
Arbiter of Change
Patient
Patient
Arbiter of Change

Male
Broj postova : 400

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 11:11 pm

Damn youz, nemam sada vremena za pročitati, ali mi je drago što vidim da si poradio na formatiranju.
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female
Broj postova : 964

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptyčet svi 31, 2007 11:26 pm

wow....ova je dobra...
znači ipak je ženska pametnija Smile pa naravno.... Very Happy
[Vrh] Go down
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
MorgotH

Male

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptypet lip 01, 2007 11:49 pm

hehe baš mi je u izradi priča u kojoj je po prvi put glavni lik ženska
[Vrh] Go down
Arda
Fresh Meat
Fresh Meat
Arda

Male
Broj postova : 108

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Emptypon lip 04, 2007 8:01 pm

jbga...cura ga je sjebala....btw prica je odlicna...
[Vrh] Go down
Sponsored content

G.H.B. Empty
PostajNaslov: Re: G.H.B.   G.H.B. Empty

[Vrh] Go down

G.H.B.
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.