| Suze anđela | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Acrodyn Admin-core
Broj postova : 408 Age : 33 Lokacija : Grejvjard Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Suze anđela čet svi 31, 2007 2:33 pm | |
| et.. napsiah ja jednu priču.. nije baš nešto.. al' et.. u dosta kratkom vremenu sam je napisao... ----------------------------------------------------------------------------- 20.listopada.1869. Još uvijek se sjećam mirisa cvijeća koje se u rasle ispred dvorane. Iznutra se čula tužna glazba, gotovo jeziva. Uzeo sam svoju masku stavio je na lice te ušao u dvoranu. Bila je prepuna ljudi, svi su nosili maske. Veselo su plesali na glazbu koja zvuči kao da je netko umro. Polako sam se kretao među ljude. Svako toliko čuo bi se krik neke žene, inače je sve bilo tiho. Nitko nije međusobno govorio samo su plesali i skrivali se iza masaka. Stražari su bili na svakom ulazu, maskirani u maske sa rogovima. Ruka im se nije micala sa balčaka mača. Nikad neću zaboraviti taj osjećaj stotina pogleda ljudi. Ikona mrtvih duša koje se skrivaju i bježe od nepoznatog. Odjednom za ruku me uhvati jedna žena. Imala je par porezotina po tijelu. Još uvijek je nosila masku na glavi. Ipak su se vidjele suze, a čuo jecaj. « Molim te… pomogni mi!» nisam ni stigao upitati o čemu se radi, a već ju je stražar odvukao. Izgledalo je baš kao da su oni ti koji su joj naudili. Sve je više vrištala, a on ju je vukao skupini stražara. Izgledali su kao čopor vukova koji čeka svoj plijen. Potom je stražar izvuče iza zida, a svi stražari krenu za njim. Nisam mogao ništa učiniti u toj situaciji. Jedan je još uvijek stajao ispred zida i gledao prema meni. Ponekad se je bolje ne igrati sa vragom. Okrenuo sam se i otišao prema ulazu u dvorište. U sredini dvorišta nalazila se golema fontana u obliku anđela. Voda je tekla ispod njihovih očiju. Nije mi padalo na pamet tko bi napravio tako bolesno djelo. Suze anđela liječe sve rane... Vrt je bio posut snijegom, no fontana nije bila zamrznuta. Lagano je tekla… Plakala. Na drugom kraju vrta sjedio je čovjek. Nosio je dugačak plašt, ali na glavi nije nosio masku. Polako sam mu se približio. Pogledao me i suza mu kapne niz lice. Smrznula mu se prije nego sto je kapnula sa lica. « Je li to kraj?» tužno je upitao. « Ne… to je početak.» polako sam izvukao nož iz svog pojasa. Lagano je prošao kroz njegov vrat. Potom sam ga približio fontani i isprao njegovu ranu. Voda koja je ušla odmah se smrzla i izgledalo ej kao da rane ni nema. Suze anđela liječe sve rane… Ponovno sam ga vratio na stolicu. Izgledao je kao da je odlučio malo odspavati… U sljedeći život. Još jedan zadatak bio je izvršen. Nadam se da je ovo bio posljednji. Za ovaj dobivam dovoljno novaca za ostatak života. Sad je ostala samo još jedna misija… Polako sam otišao iza zida gdje su stražari još uvijek držali onu ženu. Izvukao sam nož. Dvoranom prođe par muških krikova. Potom nestadu. | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
Broj postova : 220 Age : 34 Lokacija : Zagreb Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Suze anđela čet svi 31, 2007 5:16 pm | |
| morgoth wannabe...
hehe šalim se... | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
| Naslov: Re: Suze anđela čet svi 31, 2007 6:30 pm | |
| ja sam daleko od Morgotha u tom žanru... inače sam uvijek samo Fantasy pisao.. a i ne ide mi loše.. ova priča u biti nije toliko kompleksna kako Morgothove.. htio sam napraviti one lude maskirane balove iz perpesktive plaćenog/serijskog ubojice. et.. donekle sam i uspio. | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Suze anđela pon lip 04, 2007 7:26 pm | |
| pred neki dan sam govorio s acrodynom u vezi ove priče da je ne kapim i onda mi jepočeo objašnjavati i dodatnmo me zbunio...sad više niš ne kapim...inače kao što mu rekoh ... bolno... | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
| Naslov: Re: Suze anđela pon lip 04, 2007 8:08 pm | |
| suti.. pola tvojih priča se ne kapi... i sad meni tu nešto filozofiraš.. | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Suze anđela pon lip 04, 2007 8:09 pm | |
| šta cemo opet počet onu mučnu raspravu ? | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
| Naslov: Re: Suze anđela pon lip 04, 2007 8:33 pm | |
| da... kad te vidim dat cu ti pes u trbuh.. ^^ | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Suze anđela pon lip 04, 2007 9:09 pm | |
| jebi se, ja cu ti uzvrati ... i tako ćemo se udarat sve dok ne dođe ČEdo ( ravnatelj ) s fotićem XD | |
|
| |
Ficho56 Fresh Meat
Broj postova : 56 Age : 31 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Suze anđela pet lip 08, 2007 12:32 pm | |
| nije loše, možda da je malo duža | |
|
| |
TwisteD BITCH!
Broj postova : 14 Age : 34 Lokacija : Labin Registration date : 03.07.2007
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:27 pm | |
| Ti znaš pisati Inače ne kužim priču, a kamoli i pouku | |
|
| |
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:30 pm | |
| - Citat :
- Odjednom za ruku me uhvati jedna žena
Hahaha... zašto me ovo ne čudi? | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:41 pm | |
| hihihihihuhuhhuhihihihih... dada... sve je ril lajf ekspirijens.. ne.. inače.. ni ja ne znam pouku ove priče.. nema je u biti.. bezeze sam je napisao jer mi je bilo dosadno.. ^^ | |
|
| |
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:43 pm | |
| | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:47 pm | |
| damn you.... kak ti skužiš takve stvari... hahahahahahahahaa damn... ^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:53 pm | |
| hm.. bolje da bacim ovo u smece... | |
|
| |
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 1:53 pm | |
| Ma nemoj, e! Ja ovo čitam na svoj način | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Suze anđela uto srp 03, 2007 4:13 pm | |
| Nisam čitao idem ručati... poslije ću. Khm, khm... a i kratke priče znaju biti dobre. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Suze anđela | |
| |
|
| |
| Suze anđela | |
|