RooM 69
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RooM 69

Where silence exists no more...

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Fallout serial

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Acrodyn
Admin-core
Admin-core
Acrodyn

Male
Broj postova : 408
Registration date : 09.05.2007

Fallout serial Empty
PostajNaslov: Fallout serial   Fallout serial Emptypet lip 22, 2007 5:02 pm

Et... morao sam otvorit topic o mojim najdražim igrama... Smile

Fallout igra se dešava u post-apokaliptičnom dobu.

Nuklearni rat se desio 2077 godine, a trajao je samo 2 sata. Uzrokovana je ogromnu štetu i uništenje.

Nakon rata ljudi se skrivaju u cijevi ( Vaults) i napravljaju od njih domove. Većina stanovnika Vaultova niti nezna kako izgleda vanjski svijet.

RAdnja fallouta 1 pocinje 2161 u Sjevernoj Kalifoniji. U Vaultu 13 se pokvario WAther Chip koji im služi za pridobivanje vode. Vodža vaulta šalje jednog stanovinika da otiđe u vanjski svijet i nađe cijeli wather chip iz ostalih vaultova.
Taj stanovnik ( tj. vaš lik) prvi puta izlazi na vanjske svijetlo.. i otkriva samo uništenje. Svijet liči na pustinju, nastali su mutanti od nekadašnjih životinja, a mnoge lokacije svijeta siu radioaktivne. I tako počinje potraga za wather chipom... ( s vrememenom se priča zakomplicira i na kraju se svodi na rat sa mutantima)

U igri ima puno opcija za prelaženje questova, biranja frakcija i sloboda svijeta. Npr. možete biti heroj na kojeg će se svi moći ugledati, a možete i jednostavno poubijati sve na što naiđete.
,
Fallout 2 se dešava 80 godina poslije. Selo u kojem živi protagonist ( selo, a općenito i stanovništvo jako liči na neko indijansko pleme) šalju ga da nađe -Garden of Eden creation kit- koji bi im mnogo olakšao život. Liku davaju koplje i on putuje svijetom tražeći tu stvarčicu. Kao i u prvom dijelu stvar se zakomplicira i tako dolazi do mnogih sukoba frakcija, špijuniranja suprotne frakcije od vaše odabrane.. i tak... ovdje ima još i veća sloboda nego u falloutu 1 i više mogućnosti... a u igri se i puno više usredotočuje na sex i drogu... cak se moze postat i sex star.( u prvome se samo ima par kurvi), a može se i oženiti.

Black isle ( kreatori ovih igara) raspali su se 2003 godine i njihov rad na FAlloutu 3 je propao. Betsheeda je otkupila licencu i sada je pocela raditi na trecemu dijelu. FAnovi nisu zadovoljni jer kako oni opisuju trojku ne liči na prijašnje FAlloute... nego više na oblivion. Kako će to izgledati vidjet ćemo na jesen 2008 godine.

Od FAllout serijala izašli su još i "FAllout tactics" koji je zapravo bio RTS i "FAllout: Brotherhood of Steel" igra za konzole, pucačina i vrlo popljuvana igra. Ja je nisam odigrao iako razmišljam o tome... Razz
[Vrh] Go down
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
MorgotH

Male
Broj postova : 1297
Registration date : 09.05.2007

Fallout serial Empty
PostajNaslov: Re: Fallout serial   Fallout serial Emptypet lip 22, 2007 5:08 pm

i zbog tog nekog svog hira si stavio sliku u sig ? radi besede ?
ama tornoj mi jebeni cede, forši bi je anke ja igro
[Vrh] Go down
https://sanitarium.forumcroatian.com
Kalma
Berserk
Berserk

Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

Fallout serial Empty
PostajNaslov: Re: Fallout serial   Fallout serial Emptypet lip 22, 2007 5:11 pm

Morgoth je napisao/la:
i zbog tog nekog svog hira si stavio sliku u sig ? radi besede ?
ama tornoj mi jebeni cede, forši bi je anke ja igro

true

Dobro napisano, ali upravo prema opisu vidim da mi se igra nebi svidjela...
[Vrh] Go down
Sponsored content

Fallout serial Empty
PostajNaslov: Re: Fallout serial   Fallout serial Empty

[Vrh] Go down

Fallout serial
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Fallout 3