| Birajte najbolji film! | |
|
+5Valnjes MindReader rock on... The Bard Kalma 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 5:41 pm | |
| koji je po vama najbolji film kojeg ste pogledali... ako se ne možete odlućiti za jedan stavite 2-3, ali bolje je da se odlućite za samo jedan.
Evo uzmite za svaki žanr neki film:
Komedija - Akcijski - Drama - Horor - Triler - SF -
Dakle ispunite taj "obrazac"! | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 6:49 pm | |
| Nema šanse, nemrem se samo tako odlučiti. | |
|
| |
rock on... Fresh Meat
Broj postova : 83 Age : 35 Lokacija : Zagreb Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 7:39 pm | |
| meni je alien najdraži..svi nastavci su dobri,al 1. ofkorz rula..a od ostalih žanrova dobra mi je komedija detroit rock city..jest da sam to još prije gledala..al ostal mi je nekak u sjećanju.. | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 8:03 pm | |
| Komedija - Dozvola za brak... (oni filmovi s Ben Stillerom) Akcijski - Predator ili Rambo Drama - / Horor - Halloween (svi su dobri al' prvi rula) Triler - / SF - Ne gledam to... | |
|
| |
The Bard Patient
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 8:31 pm | |
| Ok, ajd probat ću Komedija - Mislim Monthy Python in Search for the Holy Grail Akcijski - Six String Samurai, to tu spada valjda Drama - Mostovi Okruga Madison (ne pitajte) Horor - Event Horizon Triler - Thriller - En Grym Film (A Cruel Picture) SF - Tough Choice, ali morao bih izabrati Flasha Gordona | |
|
| |
MindReader Psycho
Broj postova : 722 Age : 33 Lokacija : Požega Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 9:30 pm | |
| Komedija - hm... ne znam... Shrek (1) Akcijski - ajme... jel se Rocky ubraja tu? Drama - Kocka (Cube) - predobar film (iako može u triler) Horor - Resident evil Triler - Ralje SF - Matrix | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 10:06 pm | |
| Kocka mi ej loš film jel' nema nikakvog objašnjenja zakej se oni nađu u toj kocki | |
|
| |
MindReader Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 10:35 pm | |
| zato i je zakon film al pregadno je osmišljen.. niš ne kontaš i sve te zbuni.. čar trilera (psihološkog, jel) | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pon srp 02, 2007 11:43 pm | |
| - Kalma je napisao/la:
- Kocka mi ej loš film jel' nema nikakvog objašnjenja zakej se oni nađu u toj kocki
Kocka je genijalna,imaš 3 nastavka: 1. The Cube 2. HyperCube 3. Cube Zero Uglavno, u prvom djelu imaš onog luđaka,on je zapravo izmislio Kocku,drugi se dio dešava poslije prvog dijela,a treći se dio dešava prije prvog dijela,ono,totalno izmješano,jebeni triler! Kad pogledaš redom: 1. pa 2. pa 3. , onda ćeš se zamisliti,pa pogledati obrnutim redom,i tad će ti sve biti jasno,i ništa ti više neće biti jasno... Eto,toliko je dobar... @MindReader - Cube nije drama! | |
|
| |
MindReader Psycho
| |
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! uto srp 03, 2007 4:11 pm | |
| Nisam znao da ima 3. dio kocke... | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! uto srp 03, 2007 5:27 pm | |
| Sad znaš! | |
|
| |
The Bard Patient
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 12:21 am | |
| Ni ja, daj reci nekaj o trećem dijelu, prva dva sam pogledo. I mislim da je to SF Triler. | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 8:53 am | |
| | |
|
| |
MindReader Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 3:11 pm | |
| rocky 6 rastura 300 rastura kumovi rasturaju pacino rastura de niro rastura jim carey i sandler i stiller su smijesni rambo 1 rastura memento je jeben ima jos... | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 3:21 pm | |
| Memento sam ja msilio ubacit, al' mi se niej dalo | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
Broj postova : 220 Age : 34 Lokacija : Zagreb Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 6:23 pm | |
| Komedija - ne gledam komedije osim ako ne računamo Simpsone Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 9:29 pm | |
| - headoneast je napisao/la:
- Komedija - ne gledam komedije osim ako ne računamo Simpsone
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sri srp 04, 2007 10:07 pm | |
| Pa što... lik voli horore. | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
Broj postova : 220 Age : 34 Lokacija : Zagreb Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! čet srp 05, 2007 4:10 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- headoneast je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! čet srp 05, 2007 5:13 pm | |
| - headoneast je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! čet srp 05, 2007 5:42 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... toga se ni ja ne sjećam | |
|
| |
Kalma Berserk
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! čet srp 05, 2007 6:26 pm | |
| pa da iskreno kažem niti ja... preporućujem da gledate starij horore. Tu se starno nađe odličnih stvari.
Ali komediju dobru nisam vidio duže od horora. | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! čet srp 05, 2007 6:30 pm | |
| - Kalma je napisao/la:
- pa da iskreno kažem niti ja... preporućujem da gledate starij horore. Tu se starno nađe odličnih stvari.
Ali komediju dobru nisam vidio duže od horora. ma ni stari vise nisu nesto.. kad sam bio mali da.. ali sad.. hehe ali amityville horror remake mi je super | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! | |
| |
|
| |
| Birajte najbolji film! | |
|