| Birajte najbolji film! | |
|
+5Valnjes MindReader rock on... The Bard Kalma 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! čet srp 05, 2007 6:32 pm | |
| kod amityvallie mi je jedina zamjerka sta je film prekratak, a što s tiče komedija uvjek se nađu neke koje te nasmiju | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
Broj postova : 220 Age : 34 Lokacija : Zagreb Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pet srp 06, 2007 4:27 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- headoneast je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Komedija - ne gledam komedije osim ako ne računamo Simpsone
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... pa za usrat se od straha pogledaj bilo koji azijski horor fakat nema puno horora od kojih se možeš ono baš usrati od straha ali recimo ako kažeš da ti halloween nije nimalo strašan onda sereš ili ga nisi gledao...ima dosta gadnih horora vjeruj mi samo što nisu tako razvikani... | |
|
| |
Acrodyn Admin-core
Broj postova : 408 Age : 33 Lokacija : Grejvjard Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! pet srp 06, 2007 5:48 pm | |
| ne pratim mnogo filmove.. makar bi izdvojio.. 300, Sin City , Matrix ( 1 ), povratak u budućnost... komedije u biti često gledam.. i onak.. najjače su mi sve Američke pite.. a kao najdraže u svim žanrovima bi stavio Domino Efekt i Donny Darko... et | |
|
| |
Meix Psycho
Broj postova : 673 Age : 39 Lokacija : LAbin Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 2:06 pm | |
| - headoneast je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... pa za usrat se od straha pogledaj bilo koji azijski horor fakat nema puno horora od kojih se možeš ono baš usrati od straha ali recimo ako kažeš da ti halloween nije nimalo strašan onda sereš ili ga nisi gledao...ima dosta gadnih horora vjeruj mi samo što nisu tako razvikani... halloween? hehe koliko ti imas godina? 12? | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 2:33 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... pa za usrat se od straha pogledaj bilo koji azijski horor fakat nema puno horora od kojih se možeš ono baš usrati od straha ali recimo ako kažeš da ti halloween nije nimalo strašan onda sereš ili ga nisi gledao...ima dosta gadnih horora vjeruj mi samo što nisu tako razvikani... halloween? hehe koliko ti imas godina? 12? dakle nisi gledao film... | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 2:36 pm | |
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... pa za usrat se od straha pogledaj bilo koji azijski horor fakat nema puno horora od kojih se možeš ono baš usrati od straha ali recimo ako kažeš da ti halloween nije nimalo strašan onda sereš ili ga nisi gledao...ima dosta gadnih horora vjeruj mi samo što nisu tako razvikani... halloween? hehe koliko ti imas godina? 12? dakle nisi gledao film... jesam... bio mi je strasan prije 10 god film je jeben ne kazem da nije... ali da sad necu moc spavat zbog toga ili nesto nije bas... | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 2:40 pm | |
| Halloween je najbolji film svih vremena... i Myers je najbolji lik iz filma svih vermena!!! | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 2:58 pm | |
| - Kalma je napisao/la:
- Halloween je najbolji film svih vremena... i Myers je najbolji lik iz filma svih vermena!!!
kako kome, ako je tebi ne možeš reci da je svima. Mene je stavrno u zadnje vrijem najbolji lik Jack Sparrow i to zbog toga šta je jean od rijetkih pozitivaca koji misli mozgom a ne srcem | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 3:45 pm | |
| - Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... pa za usrat se od straha pogledaj bilo koji azijski horor fakat nema puno horora od kojih se možeš ono baš usrati od straha ali recimo ako kažeš da ti halloween nije nimalo strašan onda sereš ili ga nisi gledao...ima dosta gadnih horora vjeruj mi samo što nisu tako razvikani... halloween? hehe koliko ti imas godina? 12? dakle nisi gledao film... jesam... bio mi je strasan prije 10 god film je jeben ne kazem da nije... ali da sad necu moc spavat zbog toga ili nesto nije bas... jesam ja igdje napisao da nisam mogao spavati zbog halloweena? rekao sam da ima jezivih trenutaka...njegova maska sama po sebi je jeziva... | |
|
| |
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 3:47 pm | |
| ipak meni je najjezovitja ona glazba u Halloweenu | |
|
| |
Meix Psycho
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 4:07 pm | |
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
- Meix je napisao/la:
Akcijski - zaobilazim akcijske u širokom luku Drama - ne gledam drame baš Horor - pffff sve što je izašlo u zadnjih 60 godina Triler - pffff ne stane ovdje popis SF - mrzim SF bas si raznolik nema sta pa slušaj...komedije automatski odpadaju s ovakvih lista jer me ništa ne nasmije...akcići su izlizani osim stvarno nekoliko iznimaka poput Die hard...drama može biti dobra ako se pogodi tema ali takve su rijetke a SF je ofucan i debilan pa to nikako ne gledam... e a ja se nesijecam kad sam zadnji put pogledao dobar horror... osim trasha oni su zakon ali ono bas horrorcinu ne sjecam se... pa za usrat se od straha pogledaj bilo koji azijski horor fakat nema puno horora od kojih se možeš ono baš usrati od straha ali recimo ako kažeš da ti halloween nije nimalo strašan onda sereš ili ga nisi gledao...ima dosta gadnih horora vjeruj mi samo što nisu tako razvikani... halloween? hehe koliko ti imas godina? 12? dakle nisi gledao film... jesam... bio mi je strasan prije 10 god film je jeben ne kazem da nije... ali da sad necu moc spavat zbog toga ili nesto nije bas... jesam ja igdje napisao da nisam mogao spavati zbog halloweena? rekao sam da ima jezivih trenutaka...njegova maska sama po sebi je jeziva... ma daj daj... | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! sub srp 07, 2007 4:21 pm | |
| - Morgoth je napisao/la:
- ipak meni je najjezovitja ona glazba u Halloweenu
Istina... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Birajte najbolji film! | |