RooM 69
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RooM 69

Where silence exists no more...

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Splinter Cell

Go down 
Autor/icaPoruka
MindReader
Psycho
Psycho
MindReader

Male
Broj postova : 722
Registration date : 10.05.2007

Splinter Cell Empty
PostajNaslov: Splinter Cell   Splinter Cell Emptyuto srp 03, 2007 4:32 pm

Eo da malo bude topic i o toj igri Smile
meni osobno najfraža igra koju sam ikad ikadice igro.. užas Very Happy
prva s kojom sam došo u dodir je bila chaos therory.. i to demo s pcplaya.. najme, taj broj nisam kupio, al jedan moj frend je.. i ja sam ga čak 10minuta moljako da mi proda.. i je Very Happy:D:D jeeeej

i onda mi je prof iz glazbene (još u ono doba) sredio pandoru.. i onaj frend od kojeg sam kupio pcp mi je sredio prvi dio (koji sam s guštom guštice prelazio više puta, al sam svaki put zapeo na samom kraju Sad )

i onda mi je jedan dobar čiko s pcp foruma prodo chaos theory (za 50 kn) original, naravno.. i ne znam.. tolko sam se zaljubio u tu igru da sam svaku misiju (osim hokaida) prešao sa 100% bez ikakvog problema..

sad kad je izašo double agent sam bio tolko unhappy jerbo imam mutav komp.. a nisam baš u prilici za kupovinu novog i tak.. aaaaaaa
nadam se da ću jednog dana moć igrat Sad uvijek ima dobrih ljudi, jel Smile

a da ne govorim o tome kak sam bio unhappy kad sam čuo da je najavljen još noviji nastavak.. AAAAAAA

eto.. moja priča XD e da.. chaos theory je tolko počeo utjecat na mene da cure već vrište po hodnicima zbog mene (došaljam se iza leđa i lagano u uho viknem BU!) XD

ah kako volim sama fishera Embarassed
[Vrh] Go down
http://ficky.blog.hr

Splinter Cell
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.