RooM 69
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RooM 69

Where silence exists no more...

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!

Go down 
+8
rIdIkul
MindReader
Arbiter of Change
Acrodyn
Meix
Kalma
medusa
MorgotH
12 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
MorgotH
Glavni Pivopija
Glavni Pivopija
MorgotH

Male
Broj postova : 1297
Registration date : 09.05.2007

ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Empty
PostajNaslov: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 3:59 pm

Ok, koje sladolede najviše volite ? Evo sad mi je baš stara donesla neki sladoled Queens od riže ( u lijepoj kutijici ) te ga sad žderem Very Happy. Inače najviše volim Macho ( od vanilije, ali mogu i ostali proći ) te skoro sve vrste korneta od leda. LEDO FTW !!!
[Vrh] Go down
https://sanitarium.forumcroatian.com
medusa
Patient
Patient
medusa

Broj postova : 360
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 4:08 pm

king double
[Vrh] Go down
Kalma
Berserk
Berserk

Male
Broj postova : 1763

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 4:17 pm

Od višnje i ruma! -oni kupovni, u velikom pakovanju...

a one što kupim na moru kad sam (u kornetu) Cookies... (te informatičari najviše vole) Limun, ne kupujem ali volim i Jorgut
[Vrh] Go down
Meix
Psycho
Psycho
Meix

Male
Broj postova : 673
Registration date : 14.05.2007

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 4:59 pm

mmm jogurt amarena je najbolji
[Vrh] Go down
Acrodyn
Admin-core
Admin-core
Acrodyn

Male
Broj postova : 408
Registration date : 09.05.2007

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 5:16 pm

kuglice - limun, kokos...

4ever.! Very Happy
[Vrh] Go down
Arbiter of Change
Patient
Patient
Arbiter of Change

Male
Broj postova : 400
Registration date : 10.05.2007

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 7:01 pm

Da, limun i ovi egzotični mixovi.
[Vrh] Go down
MindReader
Psycho
Psycho
MindReader

Male
Broj postova : 722

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyned srp 08, 2007 7:20 pm

kornet šumsko voće il lješnak ftw :$
[Vrh] Go down
http://ficky.blog.hr
rIdIkul
Fresh Meat
Fresh Meat

Broj postova : 85

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptypon srp 09, 2007 12:33 am

Njofra i Punč i Kornet (Ledo) >all

iako danas kostaju ko da suho zlato jedemo. prije su korneti bili 5.5 a sad su 7.5, i njofrich mi je bio 3.20 :šmrc:
[Vrh] Go down
Pear of Anguish
Psycho
Psycho
Pear of Anguish

Male
Broj postova : 675
Registration date : 12.05.2007

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptypon srp 09, 2007 9:33 pm

Macho vanilija
[Vrh] Go down
Meix
Psycho
Psycho
Meix

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyuto srp 10, 2007 12:10 am

kako sam maznuo jogurt amarenu i visnju danas... mmmm kako dobro Very Happy
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female
Broj postova : 964

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyuto srp 10, 2007 9:57 pm

ja sam morala baciti macho od vanilije jer mi je izgledao čudno, da ne dobijem još salmonelu...... šmrcccc Sad
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male
Broj postova : 1391

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyuto srp 10, 2007 10:41 pm

Kako ti je izgledao čudno?
[Vrh] Go down
http://www.labinhardcore.com
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyuto srp 10, 2007 11:19 pm

pa kao da je bio otopljen pa opet zaleđen i neki led sa strane...bđizs...
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyuto srp 10, 2007 11:59 pm

Šta u škrinji se otopio, a kad si ga ti kupila se zaledio? Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptysri srp 11, 2007 12:11 am

Helvete je napisao/la:
Šta u škrinji se otopio, a kad si ga ti kupila se zaledio? Very Happy Very Happy

kako si smotan.NE!
nego je izgledao kao da se prije otopio (bar sam ja tako zaključila:) i onda kao da je ponovno bio zaleđen u škrinji pa sam ga onda kupila. i kad sam otvorila onaj papir sam to vidila, kužiš?? i neki čudan mi je bio pa sam pojela samo onaj dio koji mi nije izgledao čudno.... kužiš? vjerojatno ne, al nema veze, dovoljno sam objasnila mislim.....
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptysri srp 11, 2007 12:24 am

Prestao sam čitat od onog dijela
Citat :
(bar sam ja tako zaključila:)
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptysri srp 11, 2007 12:26 am

aaahaha Smile to je već uvreda, šta ne? CCC-IYF
scratch
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptysri srp 11, 2007 12:33 am

Šalim se ja! I ti mene uvrijediš :|

:lol:
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptysri srp 11, 2007 12:40 am

e to je već sada zbunjujuće za moj mozak....

ERROR

EMPTY

....ma neću spamati, ovo je tema o sladoledima... Smile

sada sam baš pojela od vanilije i čokolade...i eksplodirat ću
[Vrh] Go down
Meix
Psycho
Psycho
Meix

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptysri srp 11, 2007 2:42 am

bloodykisses je napisao/la:
Helvete je napisao/la:

kako si smotan.NE!
nego je izgledao kao da se prije otopio (bar sam ja tako zaključila:) i onda kao da je ponovno bio zaleđen u škrinji pa sam ga onda kupila. i kad sam otvorila onaj papir sam to vidila, kužiš?? i neki čudan mi je bio pa sam pojela samo onaj dio koji mi nije izgledao čudno.... kužiš? vjerojatno ne, al nema veze, dovoljno sam objasnila mislim.....
a joj
pa sladoled se prevozi znas
tvornica - kamion - trgovina
kod ovih rijeci je u skrinji.. ove certice oznacavaju prijenos kad niej u skrinji... pa se otopi i pa zaledi da se zdnjeci pa procuri sladoled kroz cokoladu pa izgleda cudno... sve se to jede c c c
bacas sladolede a djeca u africi gladuju... c c c
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyčet srp 12, 2007 12:41 am

Meix je napisao/la:
Helvete je napisao/la:

kako si smotan.NE!
a joj
kod ovih rijeci je u skrinji.. ove certice oznacavaju prijenos kad niej u skrinji... pa se otopi i pa zaledi da se zdnjeci pa procuri sladoled kroz cokoladu pa izgleda cudno... sve se to jede c c c

slušaj! pojela sam ga pola, a ostalo mravi, jer je samo štapić ostao kada sam drugi dan prošla. a djeca u africi ja im niš ne mogu, jer dok bi im dovezla tu polovicu sladoleda , više bi koštao put nego sladoled. točka
[Vrh] Go down
Meix
Psycho
Psycho
Meix

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyčet srp 12, 2007 2:29 am

Meix je napisao/la:
Helvete je napisao/la:

kako si smotan.NE!
a joj

slušaj! pojela sam ga pola, a ostalo mravi, jer je samo štapić ostao kada sam drugi dan prošla. a djeca u africi ja im niš ne mogu, jer dok bi im dovezla tu polovicu sladoleda , više bi koštao put nego sladoled. točka
hahahaha... samo stapic? nisi cula za to da se sladoled otopi na suncu? Very Happy
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyčet srp 12, 2007 12:03 pm

Buhahahaha
Ovo je prevazišlo sve granice i teritorije bombi! Hiroshima je pain in the ass prema ovome! Neutral
[Vrh] Go down
bloodykisses
Psycho
Psycho
bloodykisses

Female

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyčet srp 12, 2007 12:35 pm

slušajte oba dva ili dvoje, ja sam pod broj jedan stavila sladoled(ostatak) u hlad i drugi dan su bili m r a v i !! i ne vidim tu neku bombu ili šta već...ma nema veze evo stavit ću jednu izreku: " Zene su brbljave jer muskarcima se nista ne moze dokazati u dvije rijeci! " Evil or Very Mad

[Vrh] Go down
Meix
Psycho
Psycho
Meix

Male

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Emptyčet srp 12, 2007 2:41 pm

slušajte oba dva ili dvoje, ja sam pod broj jedan stavila sladoled(ostatak) u hlad i drugi dan su bili m r a v i !! i ne vidim tu neku bombu ili šta već...ma nema veze evo stavit ću jednu izreku: " Zene su brbljave jer muskarcima se nista ne moze dokazati u dvije rijeci! " Evil or Very Mad

hahaha pa ne topi se zbog sunca nego zbog topline... a i u hladu je po ljeti 30ak stupnjeva tako da.... a normalno da su dosli i mravi... oni uvijek dodju Very Happy
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!   ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!! Empty

[Vrh] Go down

ĐEEEEEEEEELAAAATOOOOO a.k.a sladoled !!!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next