RooM 69
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RooM 69

Where silence exists no more...

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Vokali... Kako? Gdje? S čime?

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Kalma
Berserk
Berserk

Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

Vokali... Kako? Gdje? S čime? Empty
PostajNaslov: Vokali... Kako? Gdje? S čime?   Vokali... Kako? Gdje? S čime? Emptyuto srp 31, 2007 12:35 am

https://www.youtube.com/watch?v=_lEDOuhR6JI -evo kako Finntroll radi... Smile

BTW pitanje u vezi ovog videa... čujete glas tog vokalista.
Kako ima takav glas?

1. Jel' u mikrofonu nešto što mu konvertira u taj glas?

2. Jel' u mikrofonu extra pojačalo... jel' ako on sam poroizvodi ono nikako ne može bii onako glasan... znam po sebi kad pjevam harsh vokalom! Smile

Što od tog dvoje?

Zadnja promjena: ; uto srp 31, 2007 12:47 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male
Broj postova : 1391

PostajNaslov: Re: Vokali... Kako? Gdje? S čime?   Vokali... Kako? Gdje? S čime? Emptyuto srp 31, 2007 1:19 am

Čovjek ima običan harsh vokal! Inače, ono što konvertira vokal, bi rekao ti, zove se harmonizer. Tipičan primjer tome su ti gore grind bendovi, ali isto tako razni bendovi kamo recimo Arch Enemy to koristi na "doomsday machine", Carcass na prvim albumima, isto tako Dani Filth nedje to koristi!

Tvoja teorija pada u vodu, jer nemožeš ti sebe uspoređivat sa njim, ti si tek počeo, a ovaj već malo duže jede palentu na metal sceni. Wink
[Vrh] Go down
http://www.labinhardcore.com
Kalma
Berserk
Berserk

Male
Broj postova : 1763

PostajNaslov: Re: Vokali... Kako? Gdje? S čime?   Vokali... Kako? Gdje? S čime? Emptyuto srp 31, 2007 11:16 am

Da vidim da ima harsh vokal... znaći ti veliš da ništa od onog dvoje. A ja sam baš uvjeren bio u drugu teoriju... tako mi ej i frend govorio! Wink
[Vrh] Go down
D.E.A.D.
Hardcore Motherfucker
Hardcore Motherfucker
D.E.A.D.

Male
Broj postova : 1391

PostajNaslov: Re: Vokali... Kako? Gdje? S čime?   Vokali... Kako? Gdje? S čime? Emptyuto srp 31, 2007 12:27 pm

Postoje efekti za vokala koji davaju malo dubljeg, ili echo efekt, delay i sl., to se naravno koristi na koncertima. Većinom je to integrirano u mixetama. Mi smo to kupili kao posebno pojačalo i odlično radi.
Za vokal je super. Moguće je da to koristi, ali harmonizer nije sigurno!
[Vrh] Go down
http://www.labinhardcore.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vokali... Kako? Gdje? S čime?   Vokali... Kako? Gdje? S čime? Empty

[Vrh] Go down

Vokali... Kako? Gdje? S čime?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Gdje izlazite ?
» Kako da oderem sve?
» Kako da smanjim velicinU?