Arbiter of Change Patient
Broj postova : 400 Age : 36 Registration date : 10.05.2007
| Naslov: ~Neimenovani Projekt~ sri kol 08, 2007 4:47 pm | |
| Evo samo da objavim kako započinjem jedan projekt sa temeljima udarenima u Chapter Trilogy teaserima koje sam već prije objavljivao na nekim forumima (razlog zašto ovo nisam samo tamo stavio slijedi). Ovo je vijest da, ali mene zanima što vi mislite o tome i da pokušate doprinjeti ovom svijetu svojim vlastitim idejama. Ako one budu dobre, možda ih i uvrstim na neki način. Ovo govorim zato jer je priroda projekta još uvijek nejasna, ali ja ionako želim 1. poraditi na samom svijetu u koji ga želim smjestiti - od povjesti pa do same prirode svijeta i pravila koja njime vladaju. Ako želite nekakve smjernice tada vam preporučam da bacite pogleda na već spomenute teasere (jedini je problem taj što su na engleskim) koji bi vam možda mogli dati nekakvu predođbu tog svijeta. Sretno i nadam se barem nekolicini konstruktivnih odgovora. Tu pogledati za Chapter Trilogy materijalePostati ću nove materijale kako ih sredim/o. | |
|
| Naslov: Re: ~Neimenovani Projekt~ čet kol 09, 2007 7:22 pm | |
| kol 09, 2007 - započeo rad na poglavlju "O Magiji"
Ya, bar me omalovažajte ako ništa drugo. | |
|
medusa Patient
Broj postova : 360 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: ~Neimenovani Projekt~ pet kol 10, 2007 6:44 pm | |
| a gle teaseri su premali da skontam uopće o čemu se radi XD ako hoćeš omalovažavanje reci kako da ga usmjerim | |
|
| Naslov: Re: ~Neimenovani Projekt~ pet kol 10, 2007 7:11 pm | |
| Nagađanje i je glavna tema - vaše ideje. | |
|
medusa Patient
Broj postova : 360 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: ~Neimenovani Projekt~ uto kol 14, 2007 12:47 pm | |
| mda meni malo liči na tes svijet. | |
|
Sponsored content