| Početak vaše glazbene karijere!!! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Početak vaše glazbene karijere!!! čet kol 09, 2007 4:37 pm | |
| U ovom topicu napišite kako ste počeli svirat
Evo moje priče:Prije odprilike dvije godine kod frenda sam vidio spot od KoRn-a(One-Live at MTV icons).Kad sam vidio šta radi Fieldy na bassu zaljubio sam se u taj instrument ali nisam bio još razmišljao o tome da počnem svirat sve dok me nije susjed naučio svirat smoke on the water(ali na akustičnoj).Tada sam rekao sam sebi:Dalibor moraš si nabavit neki instrument i evo naletio sam na stranicu od Squier-a i odlučio uzet Squier MB-5(Bass).Bio sam izgubio pun kurac živca dok sam čekao bass.Naime naručio sam ga krajem devetog 2005. a dobio ga pred novu godinu(dakle od 2005 na 2006) | |
|
| |
Rusty Fresh Meat
Broj postova : 124 Age : 38 Lokacija : Labin Rijeka Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! čet kol 09, 2007 7:20 pm | |
| ja sam poceo svirat bass kad je chakra pocela svirat...tj. "nisam basa ni vidio" dok nismo imali prvu probu sa chakrom, dakle bilo je to negdje 09/2004 | |
|
| |
EXTERMINATOR Madman
Broj postova : 497 Registration date : 31.07.2007
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! čet kol 09, 2007 7:39 pm | |
| - Pear of Anguish je napisao/la:
- U ovom topicu napišite kako ste počeli svirat
Evo moje priče:Prije odprilike dvije godine kod frenda sam vidio spot od KoRn-a(One-Live at MTV icons).Kad sam vidio šta radi Fieldy na bassu zaljubio sam se u taj instrument ali nisam bio još razmišljao o tome da počnem svirat sve dok me nije susjed naučio svirat smoke on the water(ali na akustičnoj).Tada sam rekao sam sebi:Dalibor moraš si nabavit neki instrument i evo naletio sam na stranicu od Squier-a i odlučio uzet Squier MB-5(Bass).Bio sam izgubio pun kurac živca dok sam čekao bass.Naime naručio sam ga krajem devetog 2005. a dobio ga pred novu godinu(dakle od 2005 na 2006) Pretpostavljam da si ga narucio u mega muzici u vlaskoj? Zajebavaju kupce oni:chainsaw: btw ja sam na you tube gledao monsters of rock 1991 cini mi si i prva svirala pantera i ja postal fan pantere i onda sam vidio Dimea kak svira,odma sam stel gitaru,ali sam ju dobil tek nakon 5 mjeseci jer mi moji nidu htjeli kupiti jer su mislili ma necu htjeti vjezbati i da ce me to proci.U meduvremenu sam skupio 2500 kn.Trebao sam u pocetku kupiti ibanez,ali zbog vlastite gluposti(vecinom) ali i nedeostatka nofci otisel sam u Cakovec i kupio les paul stagg,laney pojacalo,neku šitnu traku,dvi trzalice(ili je bilo tri?) i dosel doma. 4months later: ....Ajde Luka prestani malo s tim!!!!-culo se iz dnevne sobe jeer sam deral Panteru-kauboje iz pakla,i onda omi vele na necu vjezbat,a vicu jer previse nijma dosadujem:lol!: | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! čet kol 09, 2007 10:39 pm | |
| - EXTERMINATOR je napisao/la:
- Pear of Anguish je napisao/la:
- U ovom topicu napišite kako ste počeli svirat
Evo moje priče:Prije odprilike dvije godine kod frenda sam vidio spot od KoRn-a(One-Live at MTV icons).Kad sam vidio šta radi Fieldy na bassu zaljubio sam se u taj instrument ali nisam bio još razmišljao o tome da počnem svirat sve dok me nije susjed naučio svirat smoke on the water(ali na akustičnoj).Tada sam rekao sam sebi:Dalibor moraš si nabavit neki instrument i evo naletio sam na stranicu od Squier-a i odlučio uzet Squier MB-5(Bass).Bio sam izgubio pun kurac živca dok sam čekao bass.Naime naručio sam ga krajem devetog 2005. a dobio ga pred novu godinu(dakle od 2005 na 2006) Pretpostavljam da si ga narucio u mega muzici u vlaskoj? Zajebavaju kupce oni:chainsaw:
btw ja sam na you tube gledao monsters of rock 1991 cini mi si i prva svirala pantera i ja postal fan pantere i onda sam vidio Dimea kak svira,odma sam stel gitaru,ali sam ju dobil tek nakon 5 mjeseci jer mi moji nidu htjeli kupiti jer su mislili ma necu htjeti vjezbati i da ce me to proci.U meduvremenu sam skupio 2500 kn.Trebao sam u pocetku kupiti ibanez,ali zbog vlastite gluposti(vecinom) ali i nedeostatka nofci otisel sam u Cakovec i kupio les paul stagg,laney pojacalo,neku šitnu traku,dvi trzalice(ili je bilo tri?) i dosel doma.
4months later:
....Ajde Luka prestani malo s tim!!!!-culo se iz dnevne sobe jeer sam deral Panteru-kauboje iz pakla,i onda omi vele na necu vjezbat,a vicu jer previse nijma dosadujem:lol!: Ne naručio sam tu u Labinu(Soundcode) a to od kud oni nabavljaju nemam pojma...E pojačalo sam isto naručio u Soundcodu i to je od...eeee...ček...kako ono...E ja Glazbena Kutija(Zagreb) XD | |
|
| |
EXTERMINATOR Madman
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! pet kol 10, 2007 12:39 am | |
| mega muzika ti je najomrazeniji ducan u hrv | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! pet kol 10, 2007 11:05 am | |
| Evo sada došao s prvog sata gitare! | |
|
| |
EXTERMINATOR Madman
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! pet kol 10, 2007 11:33 am | |
| | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! sub kol 11, 2007 7:12 pm | |
| Što misliš?
Bass... ejj, pa prvi dan mi je... učim snove na klasićnoj, kansije bum električnu! | |
|
| |
Valnjes Dornenrech
Broj postova : 803 Age : 37 Lokacija : Okolica Siska Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! ned kol 12, 2007 5:56 pm | |
| Ne sjećam se.. Odmalena sam se bavio glazbom itd... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!! | |
| |
|
| |
| Početak vaše glazbene karijere!!! | |
|