RooM 69
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RooM 69

Where silence exists no more...

Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Početak vaše glazbene karijere!!!

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Pear of Anguish
Psycho
Psycho
Pear of Anguish

Male
Broj postova : 675
Registration date : 12.05.2007

Početak vaše glazbene karijere!!! Empty
PostajNaslov: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptyčet kol 09, 2007 4:37 pm

U ovom topicu napišite kako ste počeli svirat

Evo moje priče:Prije odprilike dvije godine kod frenda sam vidio spot od KoRn-a(One-Live at MTV icons).Kad sam vidio šta radi Fieldy na bassu zaljubio sam se u taj instrument ali nisam bio još razmišljao o tome da počnem svirat sve dok me nije susjed naučio svirat smoke on the water(ali na akustičnoj).Tada sam rekao sam sebi:Dalibor moraš si nabavit neki instrument i evo naletio sam na stranicu od Squier-a i odlučio uzet Squier MB-5(Bass).Bio sam izgubio pun kurac živca dok sam čekao bass.Naime naručio sam ga krajem devetog 2005. a dobio ga pred novu godinu(dakle od 2005 na 2006)
[Vrh] Go down
Rusty
Fresh Meat
Fresh Meat
Rusty

Male
Broj postova : 124
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptyčet kol 09, 2007 7:20 pm

ja sam poceo svirat bass kad je chakra pocela svirat...tj. "nisam basa ni vidio" dok nismo imali prvu probu sa chakrom, dakle bilo je to negdje 09/2004
[Vrh] Go down
http://www.labinhardcore.com
EXTERMINATOR
Madman
Madman
EXTERMINATOR

Broj postova : 497
Registration date : 31.07.2007

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptyčet kol 09, 2007 7:39 pm

Pear of Anguish je napisao/la:

Evo moje priče:Prije odprilike dvije godine kod frenda sam vidio spot od KoRn-a(One-Live at MTV icons).Kad sam vidio šta radi Fieldy na bassu zaljubio sam se u taj instrument ali nisam bio još razmišljao o tome da počnem svirat sve dok me nije susjed naučio svirat smoke on the water(ali na akustičnoj).Tada sam rekao sam sebi:Dalibor moraš si nabavit neki instrument i evo naletio sam na stranicu od Squier-a i odlučio uzet Squier MB-5(Bass).Bio sam izgubio pun kurac živca dok sam čekao bass.Naime naručio sam ga krajem devetog 2005. a dobio ga pred novu godinu(dakle od 2005 na 2006)

Pretpostavljam da si ga narucio u mega muzici u vlaskoj?
Zajebavaju kupce oni:chainsaw:

btw ja sam na you tube gledao monsters of rock 1991 cini mi si i prva svirala pantera i ja postal fan pantere i onda sam vidio Dimea kak svira,odma sam stel gitaru,ali sam ju dobil tek nakon 5 mjeseci jer mi moji nidu htjeli kupiti jer su mislili ma necu htjeti vjezbati i da ce me to proci.U meduvremenu sam skupio 2500 kn.Trebao sam u pocetku kupiti ibanez,ali zbog vlastite gluposti(vecinom) ali i nedeostatka nofci otisel sam u Cakovec i kupio les paul stagg,laney pojacalo,neku šitnu traku,dvi trzalice(ili je bilo tri?) i dosel doma.

4months later:

....Ajde Luka prestani malo s tim!!!!-culo se iz dnevne sobe jeer sam deral Panteru-kauboje iz pakla,i onda omi vele na necu vjezbat,a vicu jer previse nijma dosadujem:lol!:
[Vrh] Go down
Pear of Anguish
Psycho
Psycho
Pear of Anguish

Male
Broj postova : 675
Registration date : 12.05.2007

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptyčet kol 09, 2007 10:39 pm

EXTERMINATOR je napisao/la:
Pear of Anguish je napisao/la:

Pretpostavljam da si ga narucio u mega muzici u vlaskoj?
Zajebavaju kupce oni:chainsaw:

btw ja sam na you tube gledao monsters of rock 1991 cini mi si i prva svirala pantera i ja postal fan pantere i onda sam vidio Dimea kak svira,odma sam stel gitaru,ali sam ju dobil tek nakon 5 mjeseci jer mi moji nidu htjeli kupiti jer su mislili ma necu htjeti vjezbati i da ce me to proci.U meduvremenu sam skupio 2500 kn.Trebao sam u pocetku kupiti ibanez,ali zbog vlastite gluposti(vecinom) ali i nedeostatka nofci otisel sam u Cakovec i kupio les paul stagg,laney pojacalo,neku šitnu traku,dvi trzalice(ili je bilo tri?) i dosel doma.

4months later:

....Ajde Luka prestani malo s tim!!!!-culo se iz dnevne sobe jeer sam deral Panteru-kauboje iz pakla,i onda omi vele na necu vjezbat,a vicu jer previse nijma dosadujem:lol!:
Ne naručio sam tu u Labinu(Soundcode) a to od kud oni nabavljaju nemam pojma...E pojačalo sam isto naručio u Soundcodu i to je od...eeee...ček...kako ono...E ja Glazbena Kutija(Zagreb) XD
[Vrh] Go down
EXTERMINATOR
Madman
Madman
EXTERMINATOR

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptypet kol 10, 2007 12:39 am

mega muzika ti je najomrazeniji ducan u hrv
[Vrh] Go down
Kalma
Berserk
Berserk

Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptypet kol 10, 2007 11:05 am

Evo sada došao s prvog sata gitare!
[Vrh] Go down
EXTERMINATOR
Madman
Madman
EXTERMINATOR

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptypet kol 10, 2007 11:33 am

bravo,btw kakvu sviras?
[Vrh] Go down
Kalma
Berserk
Berserk

Male
Broj postova : 1763
Registration date : 11.05.2007

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptysub kol 11, 2007 7:12 pm

Što misliš?

Bass... ejj, pa prvi dan mi je... učim snove na klasićnoj, kansije bum električnu!
[Vrh] Go down
Valnjes
Dornenrech
Dornenrech
Valnjes

Male
Broj postova : 803
Registration date : 13.05.2007

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Emptyned kol 12, 2007 5:56 pm

Ne sjećam se.. Odmalena sam se bavio glazbom itd...
[Vrh] Go down
http://www.world-of-music.co.nr/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Početak vaše glazbene karijere!!!   Početak vaše glazbene karijere!!! Empty

[Vrh] Go down

Početak vaše glazbene karijere!!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-