| Briem the only one skinhead on this page | |
|
+9Mader The Faker medusa Kalma MorgotH Man from the Moon gray_fox Pear of Anguish D.E.A.D. Wotan 88 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page uto ruj 11, 2007 10:59 pm | |
| Nema problema stari... dok nikog ne vrjeđaš, nema problema... | |
|
| |
Wotan 88 Fresh Meat
Broj postova : 94 Age : 36 Lokacija : Vallhalla - Zagreb Registration date : 06.08.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sri ruj 12, 2007 11:38 am | |
| | |
|
| |
Mader The Faker Madman
Broj postova : 468 Age : 33 Lokacija : A neznam... Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page ned ruj 30, 2007 10:52 am | |
| | |
|
| |
Pear of Anguish Psycho
Broj postova : 675 Age : 32 Lokacija : Kapelica/Labin Registration date : 12.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sub stu 10, 2007 1:11 pm | |
| | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sub stu 10, 2007 1:44 pm | |
| Ja znam kaj je 88, nisam nikakovi skins, al recimo da imam velike simpatije prema takovoj ideologiji... hehehe... Uostalom, jel ima neka procedura do postajanja skinsom ili se to samo ošišaš i počmeš ponašati... | |
|
| |
Kalma Berserk
Broj postova : 1763 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page ned stu 11, 2007 12:40 am | |
| Idem na BiteFight da mu cestitam... | |
|
| |
skinhead Fresh Meat
Broj postova : 10 Age : 35 Lokacija : zagreb Registration date : 23.12.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page ned pro 23, 2007 3:30 pm | |
| 88 znači heil hitler jer je osmo slovo abecede h. fašizam, nacizam, rasizam i slične gluposti nisu ideologije koju skinheadsi podržavaju. onaj tko sebe naziva skinheadsom nemre dizat desnu ruku i derat se sieg heil jer je to čista glupost. skinheadsi su sa jamajke. bob marley je bio skins prije nego što je otkrio reggae. prva skinhead zika se puštala na jamajci i zvala se ska. slična je ko reggae samo što ima više trubi i često je brža od reggaea. bob marleyu se svidio ska i onda je ušo u sve to. aj min nije to niš posebno. sad si ti skinhead i sad da se forsaš okolo ja sam skins ja sam faca. ak voliš tu muziku, pivu, nogomet i zajebanciju i ak se voliš tak oblačit i izgledat onda si skins. Ali naravno da su nasilne seljačine ,koje vole dizat desnu ruku u zrak i tuč sve što je slabije od njih, 80-ih godina zajebali sliku o tome da su skinheadsi samo ekipa za cugu i dobre gigove (van komercijale) a ne neki desničarski ekstremisti. Glupost je ipak neuništiva. Evo prije više od 60 godina tvoj vođa je povodom pada berlina odlučio napravit pametnu stvar za čovječanstvo, napravi i ti. Rješi se proljeva u glavi. Oi! | |
|
| |
The Bard Patient
Broj postova : 307 Age : 33 Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page ned pro 23, 2007 5:41 pm | |
| Maš praf, sam kaj marli nije bio skins, on je bil fini katolik šljaker i onda prešo na rastafarijanizam... | |
|
| |
skinhead Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page ned pro 23, 2007 9:03 pm | |
| a šta je čelavi šljaker nego skins | |
|
| |
Wotan 88 Fresh Meat
Broj postova : 94 Age : 36 Lokacija : Vallhalla - Zagreb Registration date : 06.08.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page uto sij 01, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Wotan 88 Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page uto sij 01, 2008 12:35 pm | |
| i slobodno ti kazem da su mediji zajebali sve skinse a ne desnicari ili ne do bog ns skinheadi... | |
|
| |
Head_Banger Fresh Meat
Broj postova : 230 Age : 37 Lokacija : Sanitarium on the lost hill,aw8ing for someone to free me!!!!! Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sri sij 02, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Wotan 88 Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page čet sij 03, 2008 8:23 pm | |
| | |
|
| |
skinhead Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page uto sij 08, 2008 12:30 pm | |
| nemoj pričat da znaš vise o skinhead povijesti i pokretu od gotovo svakog tradsa,sharpa u gradu jer to može bilo tko reći. mogu i ja reći da znam složit atomsku bolje od amerikanaca. to je glupo. kurčenje. "praviti se pametan". emčići (volim ih tak zvat jer su oni daleko od emosa) ne njeguju ska tradiciju nego su KOPIRALI zaštitni znak ska-a tj. one crno-bijele kvadratiće. ti crno bijeli kvadratići znače jedinstvo crnog i bijelog. black and white unity ak se mene pita. jebote predrasude. čovjek je čovjek. mislim ak ti možeš odredit kvalitetu čovjeka po boji kože, očiju, kose ili stilu oblačenja onda si bolji čovjek od mene. paki bashing je započet od strane idiota koji su ušli u pokret jer je tad bio in. bili su obični jadnici bez života koji nisu znali kaj bi sa sobom a htjeli su postat "cool" jako. i tak ušli u pokret. al onda i dalje nisu vidjeli svrhu svoje mizerne egzistencije pa se eto okomili na paki imigrante koji su im kakti oduzimali poslove. možda im ne bi oduzimali posao da su imali iq veći od prosječne visibabe. i tak oni počeli sveto ostvarivanje svog životnog cilja štemanjem imigranata u ime skinheadsa. ko kaže da svaki čovjek mora sudjelovat u politici? gle mene jebote. za reggae znam. reggae se okrenuo jamajci. reggae je nazi. ja ne shvačam tu nazi spiku. koji kurac će ti politika u životu? jebote i komunizam i fašizam. sve je to za kurac. i stoji glave običnog malog čovjeka. jebo politiku i onog ko ju izmislio. u kurac. oi uber alles! | |
|
| |
Head_Banger Fresh Meat
Broj postova : 230 Age : 37 Lokacija : Sanitarium on the lost hill,aw8ing for someone to free me!!!!! Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sri sij 09, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
| |
skinhead Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sri sij 09, 2008 5:27 pm | |
| i inače ne piše ti se "the only one skinhead" nego "the only skinhead" ak te već veseli pisanje bedastoća. nijesi skinhead momče. i po tome nijesi "the only skinhead on this page". | |
|
| |
Wotan 88 Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page pon sij 14, 2008 6:22 pm | |
| zatp jer je politika dio tvog zivota htio ti to ili ne..a koliko se sjecam i crni skinheadi su takodjer bili sudionic napada na pakije odnosno tzv.paki bashing.i da ja sam ovak tread nazvo pa malo sjebo gramatiku,ne moram tebi polagat racune dal jesam skinhead il nisam, | |
|
| |
Wotan 88 Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page pon sij 14, 2008 6:24 pm | |
| a moje predrasude ja temeljim na necem drugcijem od rasne mrznje,ja zelim rasnu segregaciju,odnosno ja temeljim svoj pogled na ideologiju prema borbi protiv multikulturalne politike,ne zelim postati buckuris svih mogucih kultura,ja imam zelju zadrzati svoje dostojanstvo,svoju kulturu,i svoj nacin zivota | |
|
| |
skinhead Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page čet vel 28, 2008 6:51 pm | |
| Ja želim zadržati dostojanstvo, kulturu i način života. Ti želiš rasno homogenu državu. Nemaš ništa sa kulturom kojoj ja pripadam. Vjeruj mi politika nije dio mog života. Jedino što političari određuju je to koliko ću plačat određena dobra. Bojiš se svega što ti je strano i time dokazuješ koliko si kratak u mozgu. A bojiš se svoje poltike. To jest strane upotrebe tvoje politike i ideologije. Bojiš se da će te multikulture razmišljati kao ti. Zašto truješ ljude svojom politikom. Prozivaš se proizvodom radničke klase, jamajke i engleske a širiš fašističku poltiku. Zašto onda preuzimaš strana načela? Zašto se pozivaš na hitlera koji je bio za iskorijenjivanje slavena? Kad bi naprimjer jedan takav fašist došao na čelo amerike ili bilo koje druge nacije nastali bi ratovi koji bi doveli do kraja svijeta najvjerojatnije. jer bi počeo nuklearni rat. pun si kontradikcija. u zagrebu crnce možeš nabrojat na prste jedne ruke, a zahvaljujući anti paveliću i židove isto. zšato se zamaraš glupostima? savjetujem ti da se ostaviš proklete politike, ona ti neće donijet ništa dobro. možda još ima nade za tebe. mržnjom nećeš riješiti svoje frustracije. Nisi mi jasan. Nit ćeš mi ikada biti. Pogotovo mi nije jasna poltika koju promičeš. Kakvo dobro donosiš ovom svijetu temeljem tog fašizma? Znači svi bi trebali živjet u svojim državama i ne imati kontakta sa ostalim rasama? Kako? Pa svi mi živimo na istom planetu, koji nam je dan, ljudi su izmislili granice. Rasizam je toliko površan da smo svi ispod kože jednaki. toliko je pametan i dubok koliko i sloj kože na tijelu. pozdrav
P.S. emosi ne promiču ska vrijednosti. oteli su crno bijele kockice od ska, piramidne remene od punka i time promaknuli svoj ušljivi stil. isto kao što ste vi uzeli odjeću i izgled skinheada i promaknuli svoju politiku u tome. | |
|
| |
headoneast Fresh Meat
Broj postova : 220 Age : 34 Lokacija : Zagreb Registration date : 10.05.2007
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page sub oľu 01, 2008 8:23 pm | |
| prošla baba s kolačima... | |
|
| |
Head_Banger Fresh Meat
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page pon oľu 03, 2008 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Briem the only one skinhead on this page | |
| |
|
| |
| Briem the only one skinhead on this page | |
|