MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Megadeth čet ruj 27, 2007 5:30 pm | |
| Definitvno jedan od najžešćih thrash metala ikada. Bivši član metallica Dave Mustaine ( poznat sa svađama sa svima pogotovo članovima Metallice i Kerryem Kingom ) napravio je ovaj band nakon šta je dobio nogu i tako je stvrio ovaj odličan band. Najdraži album mi je Rust in peace, kojeg trebate svakako poslušati, ako se mislite nazivati metalcem, kao i pjesme s tog albuma ( tornado of souls, hangar 18, take no prisoners ... ) a također preporučjem Countdown to extiniction | |
|
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Megadeth čet ruj 27, 2007 5:35 pm | |
| "Peace sells..." dodajem... p.s. bend se mogao zvat slobodno "Dave Mustaine" ako gledamo postavu benda | |
|
MorgotH Glavni Pivopija
Broj postova : 1297 Age : 34 Lokacija : Sanitarium Labin Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: Megadeth čet ruj 27, 2007 5:36 pm | |
| istina, samo on je ostao kroz cijelu povijest banda :d, a to možemo reci i za Jon-a Sarafcigera iz Iced Eartha | |
|
D.E.A.D. Hardcore Motherfucker
Broj postova : 1391 Age : 37 Lokacija : Over the under Registration date : 11.05.2007
| Naslov: Re: Megadeth čet ruj 27, 2007 5:41 pm | |
| A to je u biti i normalno. Ako ne sviraš po njegovim pravilima, ciao! To se zove leader benda! Ma da postoje i bendovi kamo ni nema originalnih članova | |
|
MorgotH Glavni Pivopija
| Naslov: Re: Megadeth čet ruj 27, 2007 5:44 pm | |
| znam, rijetki su bandovi u kojima je orginalna postava... Mustaine je poznat po svojim "mušićama", najbolje mi je čitati njegove citate :D "I guess I don't have a problem with him. I mean, if I saw him drowning, I'd pull him out...after he went under a couple times." -on Kirk Hammett
ili pak :
"I really don’t care about Kirk — he stole my job, but at least I got to bang his girlfriend before he took my job — how do I taste, Kirk?" -on Hammett | |
|
Lemonsucker Madman
Broj postova : 426 Age : 34 Registration date : 31.07.2007
| Naslov: Re: Megadeth čet ruj 27, 2007 8:26 pm | |
| dobar je megadeth, ali uspio sam poslušat samo par stvari prije nego što su mi se srušili windowsi
i moram opet skinit... | |
|